Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Modificare adresa proprietate in booking.com

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit Modificare adresa proprietate in booking.com

Am câteva întrebări legate de administrarea unei proprietăți în Booking .com. Presupun că sunt persoane care au setat și/sau administrează câte un cont pentru vreun prieten.

Cineva m-a rugat să îi setez un cont pentru proprietatea lui (o casă cu un dormitor și un living + restul: baie, bucătărie etc.).

1. M-am grăbit și la adresă [cred că] am uitat să trec numărul de la casa lui. Nu e mare strada, dar...
    Știu că trebuie să primească un cod de verificare prin poșta clasică, ar avea ceva avantaje dacă ar valida astfel. Nu am găsit cum să modific. Ce variante am?
    a) se poate de la rubrica... (ar fi ciudat ca să trimită codul de verificare la adresa X și apoi proprietarul să modifice cu adresa Y, dar...);
    b) sună la suport să modifice ei și să trimită un nou cod de verifcare la adresa completă;
    c) șterge proprietatea din cont și creeaz-o la loc.

2. La modalitate de plată folosind wizzard-ul n-am avut decât plata cu cardul, nu și plata cash la proprietate. Se poate seta (să mai caut) de la început sau pentru conturile noi se poate doar astfel o vreme (până când booking se convinge de seriozitatea proprietarului)?

Update 1:
    Am șters proprietatea (am programat pentru a fi eliminată) și am creat una identică, la rubrica stradă și număr am selectat din lista de sugestii strada și la sfârșitul ei am adăugat numărul, la finalul procesului îmi apare pe două rânduri
    "Numele proprietății
    Strada [fără numărul imobilului la sfârșit]".
    Așa trebuie să fie sau greșesc undeva (m-am uitat de 7 ori când am completat formularul a doua oară)?

Update 2: Proprietatea nu e în România.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Probabil zona respectiva nu include si numere la imobile. Asta se intampla mai ales cand e vorba de zone rurale sau strazi foarte mici. In Romania de exemplu, sunt localitati fara nume de strazi declarate oficial. Probabil ceva de genul este si acolo. In functie de situatie, se recomanda listarea si in airbnb. Stiu din auzite doar ca unele facilitati se 'activeaza' dupa confirmarea finala, probabil este valabil si pentru plata cash.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Să înțeleg că în baza de date a lui booking .com se află și numărul imobilelor (iar locul ales de mine, un fel de sat la 20 min de mers pe jos de o importantă stațiune, se încadrează în categoria excepțiilor) și când am ajuns cu scrierea la finalul numelui străzii ar fi urmat o listă de sugestii de tip
    - Petre Ispirescu no 1
    - Petre Ispirescu no 2
    - Petre Ispirescu no 3
    ....
    - Petre Ispirescu no 125
    din care eu s-o aleg pe cea dorită, iar faptul că eu am completat manual după " no 18" n-a avut nicio importanță?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere booking
    De LuKian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th March 2018, 09:41
  2. Dreptul de proprietate asupra unui nume
    De Rapsodia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 11th May 2015, 22:17
  3. Modificare adresa website
    De andreiphd în forumul Google
    Răspunsuri: 4