Am produsul "Mar" care e prezent pe 2 magazine online cu aceeasi descriere. Sunt penalizat de google daca folosesc aceeasi descriere? Sunt penalizate ambele siteuri sau doar cel care copie?
Multumesc
Am produsul "Mar" care e prezent pe 2 magazine online cu aceeasi descriere. Sunt penalizat de google daca folosesc aceeasi descriere? Sunt penalizate ambele siteuri sau doar cel care copie?
Multumesc
In teorie (din ce stiu de acum cativa ani) va fi penalizat cel mai slab, insa nu e obligatoriu sa se dea o penalizare. Pe unele nise unde toata lumea are descrierile copiate, nu vei pati nimic (vezi spre exemplu siteurile de filme online unde majoritatea au aceleasi descrieri).
Un mic test de anii trecuti (nu stiu cum o mai fi acum - daca s-a mai desteptat google): daca tu pui un articol pe un site slab, apoi sa zicem ca un ziar preia articolul tau cu copy/paste fara sa mentioneze sursa, cel penalizat vei fi tu, ci nu ziarul care a copiat, asta din cauza autoritatii superioare pe care o are ziarul.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Nu o sa fi penalizat pentru ca ai aceeasi descriere. Google a confirmat acest lucru. Descrierile e normal sa fie la fel, doar le primiti de la producator, mai ales atunci cand e vorba de specificatii tehnice. De exemplu, uita-te la un televizor la altex, emag, etc.. O sa observi ca au aceasi descriere.
In afara de descrierea pe care o primesti de la producator, poti sa realizezi o descriere de tip review in cateva fraze dar iti va ocupa foarte mult timp sa faci asta pentru fiecare produs in parte![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)