Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 62

Subiect: idei afacere online

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    46
    Posturi
    142
    Putere Rep
    29

Implicit

Apropo de afacerile online (ideal sa fie si partial offline) , ti-as sugera sa te orientezi spre domenii in care poti intalni clienti care au bani. Daca intentionezi sa oferi singur servicii unora care castiga in medie 250 euro, ma indoiesc ca afacerea online va fi incununata de succes. Daca serviciile tale se adreseaza unora care in medie castiga 2500 euro/luna (ma refer la servicii dedicate cetatenilor straini), exista sanse mult mai mari sa propui servicii la un pret pe masura veniturilor potentialilor clienti. Eu am oferit servicii si la romani si la straini. Privilegiez serviciile acordate strainilor deoarece rezultatul este mult mai bun, pe toate planurile.

In orice caz, inainte de a incepe, studiaza piata, discuta intaii cu cei care lucreaza deja in domeniul respectiv.

gmc
    gmc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    4th December 2013
    Posturi
    148
    Putere Rep
    23

Implicit

alte topicuri mai vechi dar care au idei actuale
    aici
    aici

gmc
    gmc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    4th December 2013
    Posturi
    148
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Da, e un proiect pe care eu il consider destul de bun. Am inceput si eu un site de nisa acum 6 luni (abia misca in serp), fix pentru astfel de servicii. Intre timp a aparut si depanero.

Dar investitia este (ca in orice proiect la nivel national) mult-mult mai mare fata de cei 3k din topic.
    Daca imi permiti citeva sugestii:
    -as incepe cu un site local, pt un singur oras, cu mai multe nise de reparatii casnice frecvent solicitate
    -as prezenta citiva oameni meseriasi care sa acumuleze feedback de la clienti
    -pana la comanda nr 10 le-as da voie gratuit prezentarea
    -de la comanda 11 i-as taxa lunar cu o suma fixa
    -as implementa un feedback obligatoriu de la clienti
    -colateral as implementa un sistem de colaborare cu meseriasii respectivi care nu au forme legale de incasare manopera lucrari

Duta Constantin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th March 2013
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    41
    Posturi
    198
    Putere Rep
    25

Implicit

Investete in ceva in ce nimeni nu iti garanteaza nici un profit si nu asculta ce zic oamenii,ca daca ar stii ar investi ei.
    Gandeste si vino cu ceva nou ,oricum o sa ai parere proaste si nimeni nu o sa iti zica pe forumul asta "Investe 3000 si eu iti garantez ca in 3 luni recuperezi banii" Dar de ce nu investe el.
    Parerea mea este sa analizezi si ce le trebuie la oameni ,punete in pilea la cumparator.
    Nimeni nu o sa iti dea o idee de afacere sa scoti tu banii imediat ca ar fii invidios pe tine.

In afara online este bine sa investesti in bodegi : Ultimul drum etc..
    Ca in Romania oamenii sunt suparati si beau de suparare
    Am un amic cu o bodega si are profit de 50 de milioane pe luna.
    Are pahare de 80 de grame in loc de 100

Succes

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

citeva recomandari generale pe care multi le cunosc deja:

1. EXPERT/CALIFICARE: scrie pe hartie calificarile(nu conteaza diploma) si ce stii sa faci foarte bine in comparatie cu alti colegi de breasla
    2. MARKET: cauta o piata/nisa unde poti activa cu calificarile de mai sus
    3. PRODUS/SERVICIU: cauta un produs/serviciu pe care il poti crea sau inventa pt piata respectiva
    4. FABRICARE/REALIZARE: creeare serviciu/produs
    5. VANZARE: vinde produs/serviciu
    6. ADAUGA ALTE EXPERTIZE/CALIFICARI: REINCEPE DE LA PUNCTUL 1.

Ideal este un produs/serviciu care sa nu fie copiat/usor de inlocuit cu produse surogat sau mai bune de catre concurenta.
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de samfingcul Vezi Post
    ma repet: sunt constient ca nu e o suma mare de bani dar nu vreau sa dublez banii imediat.
    cititi mai bine inainte sa dati un raspuns, ca faceti mai mult offtopic.
    nu vreau sa fiu rautacios si stiu ca romanii sunt vorbareti, dar daca nu aveti vreo sugestie concreta, mai bine mergeti si chat-uiti in alta parte.

@john - multumesc pentru singurul raspuns pe subiect pana in acest moment. ai spus ca ai vrea mai multe informatii. pai ma descurc in online in sensul ca pot face un magazin online si sa-l promovez cat de cat.
    astept sugestii din partea voastra sau mai bine spus, ce ati face voi cu 3000 eur ?
    Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Da, e un proiect pe care eu il consider destul de bun. Am inceput si eu un site de nisa acum 6 luni (abia misca in serp), fix pentru astfel de servicii. Intre timp a aparut si depanero.

Dar investitia este (ca in orice proiect la nivel national) mult-mult mai mare fata de cei 3k din topic.
    Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    citeva recomandari generale pe care multi le cunosc deja:

1. EXPERT/CALIFICARE: scrie pe hartie calificarile(nu conteaza diploma) si ce stii sa faci foarte bine in comparatie cu alti colegi de breasla
    2. MARKET: cauta o piata/nisa unde poti activa cu calificarile de mai sus
    3. PRODUS/SERVICIU: cauta un produs/serviciu pe care il poti crea sau inventa pt piata respectiva
    4. FABRICARE/REALIZARE: creeare serviciu/produs
    5. VANZARE: vinde produs/serviciu
    6. ADAUGA ALTE EXPERTIZE/CALIFICARI: REINCEPE DE LA PUNCTUL 1.

Ideal este un produs/serviciu care sa nu fie copiat/usor de inlocuit cu produse surogat sau mai bune de catre concurenta.
    Suna fumos, ca un ideal, dar ai putea da si cateva exemple concrete? Eu consider ca oriunde e loc de mai bine sau de o alta abordare, in alt stil.

aligaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Posturi
    92
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de gmc

alte topicuri mai vechi dar care au idei actuale
    aici
    aici
    Vad multe ironii. De ce nu priviti acest mesaj ca o initiativa de bugetare?
    @gmc a punctat existenta a mai multor discutii pe forum de acest gen. Poate ar trebui creata o subcategorie in forum, in "Servicii web/Jobs", pentru cei care doresc sa faca o investitie sau cauta o investitie.
    Un business angel vine cu banii voi veniti cu know-how si poate asa se leaga o afacere.
    vezi legea care stimuleaza investitorii individuali (business angels)

samfingcul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    9th April 2014
    Posturi
    55
    Putere Rep
    23

Implicit

@matrimo - imi poti da exemplu de niste servicii pe care le-ai oferit strainilor? multumesc

@geo888 - ok, astea sunt niste reguli generale, dar ceva concret? tu ce-ai face daca ai fi in locul meu?

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    36

Implicit

Ca sa ti pot da citeva sugestii ar fi bine daca poti sa mi spui domeniile tale de expertiza sau ce stii sa faci foarte bine/excelent? Sau in ce consta meseria ta la actualul loc de munca/firma?
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

samfingcul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    9th April 2014
    Posturi
    55
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    Ca sa ti pot da citeva sugestii ar fi bine daca poti sa mi spui domeniile tale de expertiza sau ce stii sa faci foarte bine/excelent? Sau in ce consta meseria ta la actualul loc de munca/firma?
    salut geo,
    dupa cum m am mai repetat in cateva posturi, te rog fa abstractie de "ce stiu eu sa fac bine" sau ce imi place mie sa fac.
    considera ca banii care ii am si vreau sa ii investesc, ii arunc pur si simplu in ceva ce nu cunosc fara sa imi para rau.
    deci in momentul se fata nu ma intereseaza daca ma pricep sau daca imi place ceva. zi mi concret ce ai face tu cu ei si e de ajuns.
    nu conteaza ca am sa i pierd datorita faptului ca nu e in domeniul meu, doar da mi idei concrete de "afaceri".
    mersi

Pagina 4 din 7 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 16th March 2015, 22:12
  2. Cumpar afacere pe e-commerce / magazin online
    De emm în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th February 2013, 22:29
  3. Cumpar afacere pe e-commerce / magazin online
    De emm în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th February 2013, 22:29
  4. Dilema afacere online..singur sau cu partener?
    De Cristi G în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 8th March 2012, 00:05
  5. Vanzare Afacere online
    De diet.popu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 52
    Ultimul Post: 7th November 2011, 13:01

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente