Uneori noi Romanii avem obiceiul prost de a exagera iar acest lucru se poate vedea si in cazul acestui eveniment Black friday.
In fiecare an avem mai multe editii Black (friday). Saptamanal suntem bombardati cu newslettere in care suntem anuntati de reduceri mai mult sau mai putin fictive .
Simt ca incepem sa se pierdem magia acestei sarbatori.
Mi-au placut aceste articole .
George Buhnici : Boicotăm prostia de Black Friday 2014? - George Buhnici
Boicotăm prostia de Black Friday 2014?
Asistăm și în 2014 la ieșiri stupide în decor ale unor comercianți, care efectiv habar nu au ce tâmpenie fac. Fiecare start furat, fiecare gogonată de marketing sunt căciuli pe care doar cei slabi și le fură. Între timp ne pierd respectul iar pe termen mediu și lung vor pierde bani.
Chemați-vă oamenii de la marketing și întrebați-i de ce este o prostie să declanșezi câte un ”Black Friday” în fiecare ”Thursday”, de Paște, vara sau când îți vine pe scăfârlie.
Black Friday nu este un brand construit de un singur magazin ci de o piață care se sincronizează, tocmai de aceea are forța de a crea o revoluție. Și nu vorbesc despre o revoluție a profitului într-o singură zi așa cum speră unii, ci o revoluție a comerțului online ca industrie.
George Buhnici : Editorial – Black Friday românesc. Adică ”work in progress”! - George Buhnici
1. Presa.
Sunt jurnalistul care susține cel mai puternic acest fenomen la al cărui import am pus umărul. În timp ce bulgarii, ungurii sau moldovenii habar nu au care e treaba cu Black Friday, noi avem deja o tradiție încă din 2010. Ca și la internet, suntem și aici cu un pas în față. Mă mândresc că am în spate cel mai puternic organism de media de la noi care mi-a îmbrățișat ideea și a transformat-o în ceva de clasă PRO. Toate celelalte televiziuni, radiouri și site-uri au intrat în horă. Și asta e bine. Black Friday face spectacol și asta e o știre dar e eu cred că e și mai mult.

Răspunde cu citat