Eu daca as scoate telefonu...in jur de 55% statisitc vorbind scad comenzile.Daca chiar doresti sa scoti inseamna ca rata ta de conversie este extrem de buna si lumea gaseste totul usor,culori stocuri,marimi,inaltime,latime,calitate la poze peste 1000x1000 sa poate chiar si pe eticheta ce contine interiorul cremei..adica comanda ta se face din 3 clikuri cu toate informatiile necesare ochilui si caracterului dificil romanesc.Si simplificarea comenzi se poate face direct comanda rapida..fara cont..DAca eu te sun si domnisoara de la capul firului spune pai nu puteti comanda la telefon ,de ce? ca nu se poate...pai doresc sa cumpar...pai nu se poate trebuie pe site aplicata comanda...pai nu stiu sa o fac...pai....
E destul de discutabil ce vrei tu sa faci,Nu cunosc magazin online sa faca chestia asta (ex daca stiti voi).ORice ai incerca sa faci comenzi telefonice vor fi si in 2020.Vezi Uk unde 80% din populatie comanda online au marja de pina la 30% comenzi telefonice.Omu vrea sa te auda sa interactioneze cu omul de la capatul firului,romanu e satul de tepe de asta suna sa fie sigur...Poti face un test 1 luna si vezi diferenta.