Asistenta telefonica versus comenzi telefonice
Sunt pe punctul de a nu mai permite inregistrarea comenzilor telefonice intr-un magazin online de fashion din cateva motive:
- transmiterea informatilor prin telefon permite strecurarea erorilor in adresa, nr de telefon sau email. De ex pentru un bucurestean, un nume maghiar este o adevarata aventura a-l intelege si transcrie.
- noua legislatie e un pic imbarligata si spune ca o comanda telefonica necesita o confirmare scrisa ( via email ? ) a beneficiarului ( din punctul meu de vedere greu de realizat )
- inregistrarea unei comenzi telefonice necesita destul de mult timp si tin ocupata linia
- ideea de a nu accepta comenzi telefonice avantajeaza afiliatii iar eu acord atentie acestui tip de promovare
Mentionez ca procedura de comanda este simplificata, dupa adaugarea produsului in cos se completeaza doar adresa, nu necesita creearea de cont si nici informatii stufoase ( CNP, cod postal, etc ). In plus am remarcat ca in multe cazuri clientul o lalaie la telefon solicitand pe parcursul comenzi informatii vizibile in site.
M ar ajuta un pic si alte pareri, ce scap din vedere?