Dupa mai multe cereri de la clienti am decis sa intregram SAGA.
Incepand de ieri, fiecare comanda cu status "procesata/verificata/livrare/etc" (in functie de denumirea aleasa de client) trimite comanda automat in SAGA prin XML. Magazinul genereaza un XML / comanda cu un status ales de client, XML care "pleaca" pe pc-ul contabilei/adminsitratorului.
Luna trecuta am facut BORG / Neo-manager (erp) pentru 3 clienti. Integrarea cu un ERP ofera multe alte functionalitati, fata de un soft de contabilitate / facturare.
Acum suntem in discutii cu Charisma (erp) pentru alti 2 clienti si sper ca pana la sfarsitul lunii sa fie gata.
Smartbill este ok, doar ca pentru api cer versiunea "cloud" (6 euro lunar), iar functionalitatile de acolo nu sunt similare SAGA. Nu am avut (inca) macar 2 clienti ce au nevoie de integrare cu Smartbill asa ca nu merita momentan sa facem integrarea.
Solutia noastra de facturare (inclusa) este destul de ok pentru majoritatea magazinelor, ce vor sa printeze rapid factura sau factura storno. Problema aici ramane cu facturile trimise la "conta" si adaugarea lor manuala in softul de contabilitate (la final de luna). Cand volumul este mic, e suficient, dar cand ai 1000+ facturi lunar, deja ai nevoie de sincronizare.
Indiferent de soft, noi putem face integrarea cat timp cererea vine de la macar 2-3 clienti (costuri mici). Altfel nu are sens sa lucram degeaba, pentru un script "fara cerere".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.