Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
Ai lucrat cu versiunile anterioare? Daca nu ai lucrat si nu ai om dedicat pe asta ia ti gandul. Este crunt. Asta este experienta mea. Incarca greeeeeeeeeeu de tot cu toate optimizatile de cache.cea mai mica modificare la site estedificila. Am renuntat dupa luni de chin si indoi programatori.
Cine vrea magento se presupune ca stie in ce se baga si are si bani pentru magento. Pentru un magazin mediu, 10k+ este un buget acceptabil. Cine nu are, le recomand sa-si faca pe alte platforme, pentru ca nu are sens sa intre intr-o platforma care nu e utila pentru ceea ce vand ei.

Multi se supara si isi fac "normal" magazinul pe magento + thema, ca doar e ieftin Dupa, de rusine nu mai zic nimic

Da, am lucrat si consider ca nu este util pentru magazine mici si medii, de multe ori nici chiar pentru magazine mari. Dar daca clientul vrea magento, asta primeste.
Momentan ofer doar cs-cart pana la magento 2, care este destul de similar acum cu cs-cart, deci sper sa fie mai bun, altfel nu-i vad rostul, pentru mine.