Eu speram sa fie Kindle PaperWhite printre promotii, mai ales ca a iesit PaperWhite 2...
Eu speram sa fie Kindle PaperWhite printre promotii, mai ales ca a iesit PaperWhite 2...
Asa oferta, rar intalnesti. Ma duc sa o comand![]()
O consola Xbox 360 4GB , la pret bun ? stiti cumva pe undeva ?![]()
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Am luat de la Altex (direct din magazin) o camera Canon SX160 cu o 400 in loc de 600: Camera foto digitala CANON PowerShot SX160 IS, 16 Mp, 16x, 3 inch, negru | ALTEX
O camera bunicica, compacta la pret accesibil.![]()
Mi-am luat o geanta de la Fashiondays (o bunaciune frumoasa foc cu reducere de 80%), unde a fost nebunie azi la 8.00
La 4 dimi am reusit o comanda la DOMO pentru un aspirator si un prajitor de paine cu reduceri pe bune de 50%![]()
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
un UPS pentru camerele de supraveghere si un microscop electronic pentru copil.
Am vrut sa imi iau un HDD mai mare pentru un NAS dar nu am vazut in oferte, am mai vrut un SSD mare, dar ce era avea acelasi pret ca asta vara
Monitorul aflat acum la reducere are acelasi pret cum avea acum 2 luni cand nu era promotie, poate cu 8 lei mai mult
Black Fraiereala clientului
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Au fost un mare bullshit reducerile de black friday.
Acest monitor in Carrefour era 499 lei cu reducere de la 599 parca.
Online au fost multe reduceri la mouseuri, tastaturi, stick-uri si produse invechite care probabil sunt de luni bune prin depozite.
Cel mai trist e ca se inghesuie lumea intr-un stil barbar prin magazine si se bucura la aceste reduceri fictive. Nu ca nu or fi si pe bune o parte din ele, insa majoritatea sunt pentru fraieri cum zice lovelife![]()
Ultima modificare făcută de RedHat; 22nd November 2013 la 13:45.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)