FUP vs Readytowear :
FashionUp! - Rochie Katrus Negru 15242-7 - FEMEI, Rochii, Rochii casual
Rochii - Rochie de ocazie clos neagra cu fermoar pe fata
Good job FUP![]()
FUP vs Readytowear :
FashionUp! - Rochie Katrus Negru 15242-7 - FEMEI, Rochii, Rochii casual
Rochii - Rochie de ocazie clos neagra cu fermoar pe fata
Good job FUP![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am patit eu acum doua an am luat un TV cu 1700 lei cu super mega reducere. Dupa 2 saptamani am fost cu prietenul meu sa isi ia televizr, a aluat acelasi TV de la Metro cu 1300 lei si nu avea promotie.
Eu mi-am invatat lectia, macar este bun TV-ul
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Inca o data se adevereste, daca mai era nevoie, ca BF nu este o joaca de copii... sa vezi maine dupa ora 9:00-10:00 cand ia tot romanu prima pauza de cafea..
p.s. ce tare... la f64 sunt 120 consultanti care asteapta telefonul tau.. hai cu traficu spre ei.
acum parca 1 saptamana au facut un test de 1 ora, atunci ca si acum site-ul era/este down..si probabil asa va si ramane... dar consultantii te asteapta la capatul liniei.
Ultima modificare făcută de mike07; 21st November 2013 la 23:17.
tipic romanesc, 2parale e mort deja
This website is under heavy load
We're sorry, too many people are accessing this website at the same time. We're working on this problem. Please try again later.
In schimb profitshare a rezolvat rapid problemele. Se incarca mai rapid decat o face in zilele obsinuite![]()
Pentru cei care vor sa vada alte produse, sa navigheze printre ele, o varianta pentru siteurile picate ar fi:
Evomag - Magazin online de la Okazii.ro
DOMO - Magazin online de la Okazii.ro
si altele.
Ca idee, pentru specificatii, pentru ceva.
Ultima modificare făcută de iuddavali; 22nd November 2013 la 00:36.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Distorsiuni mari
Am vrut sa iau un SSD, la Evomag spune ca este la reducere cum arta la emag inainte de BF
Interesanta evolutia pretului la un UPS, se vede clar cum au marit pretul inainte de BF
variATIE PRET.png
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Start la BF pe emag la ora 7.
Si alte siteuri sunt functionale acum: domo, evomag.
SI au inceput primele comisioanede 1 leu
![]()
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Deja la 7.07 ce era mai ieftin se terminase, site-ul a mers ok, dar multa lume...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)