Ma refeream la reputatia mea actuala pe forumul asta (little tiny red square). Si da, corect reputatia nu are legatura cu onestitatea dar iti deschide niste oportunitati la care un new-entry nu are avea acces.
Ma refeream la reputatia mea actuala pe forumul asta (little tiny red square). Si da, corect reputatia nu are legatura cu onestitatea dar iti deschide niste oportunitati la care un new-entry nu are avea acces.
Eu sincer m-am saturat de faptul ca toata lumea recunoaste ca nu are legatura DAR de fapt are legatura.
Va garantez eu: pe acest forum reputatia NU are legatura cu onsetitatea in afaceri. Punct. Fara "dar" fara "poate".
Trust, but verify.
Aici vorbesti din punctul tau de vedere. Eu unul nu am facut si nici nu o sa fac afaceri pe acest forum cu useri ce au reputatie negativa, asta ca masura de precautie si tot ca masura de precautie sunt extrem de atent si cu cei care au o reputatie pozitiva.
Poate pentru unii nu conteaza reputatia insa cunosc destui care tin cont de aceasta atunci cand efectueaza tranzactii.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Asa Danutz ... fii rau
Asta nu inseamna ca nu ai dreptate. (Desi din experientele personale pot spune urmatoarele: Am facut diferite dealuri cu persoane cu reputatie negativa si nu am avut probleme. Deasemenea, cu persoanele cu o reputatie solida nu am avut niciodata probleme) .
Eu unul sunt convins ca oamenii cu reputatie solida de pe acest forum sunt demni de toata increderea, asa ca personal nu ma sfiesc sa inchei dealuri doar pe baza unui gentelman agreement cu ei. Ce este drept, sunt destul de putini cei cu o reputatie foarte solida in spate![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)