Salutare,
Am si eu o nedumerire si as vrea sa analizez raspunsuri de la persoane cu mai multa experienta pe partea de coding (in special "interactive elements")
Parerea mea pana in prezent dupa documentare este ca link-urile care apar in meniu (dau un exemplu: categoriile de nivel 1 si nivel 2 la un magazin ecommerce) au o prioritate mai mare si o autoritate mai buna in rankings decat cele care nu apar (sa zicem nivel 3 in jos).
In acest caz, daca as aduce si categoriile de nivel 3 si mai jos sa fie vizibile in meniu, presupun ca si ele vor primi aceeasi autoritate. Insa am o temere legata de faptul ca DomainAuthoity se va imparti astfel la toate paginile (inloc de 200 cat am acum voi avea peste 1500 de link-uri). Ma gandesc ca fiecare pagina va primi mai putin "Authority flow" daca fac modificarea, si poate afecta pozitia in google pe anumite pagini de categorii.
Ce am observat este ca Homedepot are doar link-urile de la categoriile de nivel 1 in SOURCE CODE, iar celelalte link-uri sunt incluse ca "interactive elements" - daca nu accesezi, nu sunt vizible).
Ce parere aveti? Conteaza lucrul acesta? Google o sa vada link-urile din interactive elements in acelasi mod cum vede link-urile vizibile (cele de nivel 1) ?
Multumesc de ajutor