Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Despre web designe

Cristi94 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    34
    Putere Rep
    27

Implicit Despre web designe

Salut! sunt incepator in ale programarii, am mai scris asta, incerc sa imi creez si eu pentru prima data un site, ceva simplu, dar nu stiu cum sa fac cu designe-ul...
    Am cateva intrebari pentru voi...
    1. Un site poate fi creeat fara designe?
    Adica eu scriu in html intr-o pagina, o fac sa arate acceptabil, dar...nu am vazut niciodata un site fara designe...d-asta intreb.
    2. Pot gasi pe internet un designe gratis? oricum ar fi el, cel mai urat, nu conteaza...doar sa il folosesc in cazul in care raspunsul la intrebarea anterioara este: orice site trebuie sa aiba un designe...
    3. In caz ca raspunsul la intrebarea 2 este pozitiv, daca puteti lasati-mi va rog un pont, unde-l pot gasi, si, explicati-mi va rog cum se pune intr-o pagina web...banuiesc ca e un cod html care se scrie la fel ca restul site-ului in notepad...

Si ultima rugaminte: am si eu domenii in care sunt "expert" cum sunt aici administratorii sa spunem...stiu cum e cand vine un incepator si pune niste intrebari banale...imi imaginez ca aceste intrebari au niste raspunsuri pe care voi poate nu le-ati cautat niciodata, sau poate doar la inceputul inceputurilor...va rog nu fiti rautaciosi!!! vreau si eu sa invat n-am gasit nimic in cautarile pe google. Daca topicul meu deranjeaza, mai bine il stergeti fara vreo explicatie decat sa imi atrageti prea mult atentia...multumesc anticipat

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Nu pot sa iti sterg postul, asa ca te intreb: ce e ala "designe"? Adica ce intelegi TU prin cuvantul asta?
    Multumesc
    Trust, but verify.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Vazand designe in absolut tot postul m-a facut sa imi pun si eu intrebarea asta.
    Anyway, asta e ce cauti? free website templates - Google Search
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    34
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Nu pot sa iti sterg postul, asa ca te intreb: ce e ala "designe"? Adica ce intelegi TU prin cuvantul asta?
    Multumesc
    Chestia aia care ofera un aspect mai placut site-ului... inteleg butoanele incadrate intr-un fel...nu stiu sa ma exprim prea bine...chiar nu stiu :-?

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu te supara Dan, dar dupa ce am citit tot postul lui Cristi despre "designe", nedumerirea ta m-a amuzat teribil

Cristi, designe se scrie design, daca vrei sa inteleaga careva ce ai intrebat.

Deci, daca citesti definitia de mai sus, design inseamna desen. Daca ai un site cu o insiruire de texte, se cheama ca nu are design.

Dar cod html tot trebuie sa folosesti ca sa asezi cumva textele alea, nu poti face un site numai in cod, fara html. Nu stiu sa explic f bine, nu sunt programator, dar ar fi ceva de genul: tu trimiti un cod php sa zicem catre server, serverul il prelucreaza, si cu ajutorul codului html poti extrage date din ce a prelucrat serverul. Asta inseamna server-side, adica codul este prelucrat la nivel de server.
    Daca spun prostii rog pe cineva mai avizat sa explice mai bine.

Deci, nu uita, DESIGN

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Si da, poti folosi un site fara design, dar in vremurile noastre ma indoiesc ca se va uita cineva la el, doar daca nu are vreo informatie extrem de valoroasa.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    34
    Putere Rep
    27

Implicit

da alecs, asta vroiam, multumesc
    acum vreau sa il pun in notepad, caci acolo vreau sa creez site-ul, pot? in limbaj html

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

revin sa zic ca, cu gandul la designe, am inteles gresit intrebarea nr. 1, intelesesem ca intrebi daca trebuie sa folosesti cod html la un site. Asta in caz ca raspunsul meu pare cel putin ciudat

Da, poti lucra in notepad.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    34
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Diana Vezi Post
    revin sa zic ca, cu gandul la designe, am inteles gresit intrebarea nr. 1, intelesesem ca intrebi daca trebuie sa folosesti cod html la un site. Asta in caz ca raspunsul meu pare cel putin ciudat

Da, poti lucra in notepad.

Multumesc, uite chiar nu am fost atent niciodata la google stiam ca se scrie designe si cand scriam asta pe google nu era o problema, imi modifica automat, n-am observat niciodata gresala
    Iti multumesc si pentru informatiile oferite
    Si va rog sa ma mai ajutati cu ceva: cum extrag un cod html din ce mi-a gasit alecs?

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

click buton dreapta mouse - view source

si iar n-am fost atenta, daca descarci un design din ce ti-a dat alecs, descarci chiar codul html cu imagini cu tot.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Cristi94, iti recomand sa citesti putin inainte sa te apuci. Nu stiu exact nivelul cunostintelor tale, asa ca nu stiu ce sa iti recomand.
    La prima vedere ti-as recomanda sa folosesti blogspot.com pentru a-ti face un site, e cel mai simplu de folosit pentru un incepator. De acolo, dupa ce te obisnuiesti putin, poti sa mergi mai departe.
    Zic eu ca nu are sens sa te obosesti sa faci un site cand nu stii mai nimic despre asta. Iti poti folosi timpul in moduri mai utile, de exemplu umpland site-ul de informatii.
    Trust, but verify.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre XML
    De cris în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st July 2011, 23:17
  2. despre pozele de pe net
    De stefan_hellzone în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th March 2011, 06:23
  3. Despre RSS...
    De webangel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th August 2007, 11:43
  4. Despre <H1> si <H2>
    De slobodan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th December 2006, 13:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •