Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Despre web designe

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Ca sa poti sa et apuci de lucru DIRECT in notepad ti-ar cam trebui ceva ani (?) de experienta si sa stapanesti html la un minim 80% din 99.99% posibil. Da-ti seama ca trebuie sa ai totul vizualizat, impartit, calculat ... Cel mai util ti-ar fi un WYSIWYG Editor [+] si in felul acesta vei avea mai multe sanse sa inveti (si) sa lucrezi.
    --
    ... parerea mea
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Cristi94 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    24th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    34
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Va multumesc pentru sfaturile oferite. Am mai vorbit putin cu Dan pe mess si am ajuns la concluzia ca nu e in avantajul meu sa incep creearea unui site.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de Cristi94 Vezi Post
    1. Un site poate fi creeat fara designe?
    Adica eu scriu in html intr-o pagina, o fac sa arate acceptabil, dar...nu am vazut niciodata un site fara designe...d-asta intreb.
    2. Pot gasi pe internet un designe gratis? oricum ar fi el, cel mai urat, nu conteaza...doar sa il folosesc in cazul in care raspunsul la intrebarea anterioara este: orice site trebuie sa aiba un designe...
    3. In caz ca raspunsul la intrebarea 2 este pozitiv, daca puteti lasati-mi va rog un pont, unde-l pot gasi, si, explicati-mi va rog cum se pune intr-o pagina web...banuiesc ca e un cod html care se scrie la fel ca restul site-ului in notepad...
    1. Absolut.
    Banuiesc ca stii sa utilizezi Microsoft word sau versiunea free oferita in OpenOffice. Initial faci un document .doc. Apoi save as html si deja ai o pagina de internet pe care o poti uploada pe un hosting gratuit sau platit.
    Putini stiu ca si cu excelul merge asta (save as html), in caz ca te pricepi mai bine.

2. Ti s-a raspuns: cauta "free html templates". Inclusiv site-ul meu de companie e facut pe asa ceva din ratiuni de lene.

3. Si aici mai ai raspunsuri. Cuvantul magic e "free WYSIWYG Editor" in caz ca nu iti place cel propus de @Ehr

Vei mai avea nevoie pentru upload de un program de FTP. Cu succes poti utiliza inclusiv Total Commander si aici cuvantul magic fiind "free ftp software".

Iti mai recomand si 5 Recomandari | Underclick unde timp de un an am tot postat diverse aplicatii online si offline care merita sa fie testate.

Succes
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. despre XML
    De cris în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st July 2011, 23:17
  2. despre pozele de pe net
    De stefan_hellzone în forumul Legislatie internet
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th March 2011, 06:23
  3. Despre RSS...
    De webangel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th August 2007, 11:43
  4. Despre <H1> si <H2>
    De slobodan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th December 2006, 13:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •