Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: crestere numar afisari

Afișare hibrid

blueeyesromanesti este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    304
    Putere Rep
    0

Implicit crestere numar afisari

De ceva vreme am tot analizat posibilitatile de crestere a numarului de afisari pentru site. Clar totul are de-a face cu continutul, cat de interesant este, cum il momesti pe utilizator sa citeasca mai mult si sa navigheze.

Dar... am vazut site-uri care au un numar extrem de mare de afisari si nu gasesc nici o logica cum s-a ajuns acolo. Vorbesc de site-uri care au o medie de 30 de afisari de vizitator. Mi se pare aproape imposibil ca site-uri din nise de business sa faca atatea afisari. Sunt trucuri la mijloc? Frauda sau e real?

Cum putem sa crestem numarul de afisari al unui site si, implicit, timpul in care un vizitator ramane in site?

Nota: ce s-a intamplat cu prima pagina de la seopedia, cea care afisa ultimele topicuri din forum? Mi se pare mie sau este nemiscata de cateva luni? Se poate face ceva, era extrem de utila, intram zilnic si scanam ce a mai aparut nou.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Unde ai vazut numarul extrem de mare de afisari?
    "Cum putem sa crestem numarul de afisari al unui site si, implicit, timpul in care un vizitator ramane in site?"
    Cine sunt vizitatorii tai? Carui tip de vizitatori se adreseaza site-ul tau?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    304
    Putere Rep
    0

Implicit afisari

Un exemplu poat efi un site de anunturi care are aprox 30 de afisari de persoana. Nu discut calitatea site-ului sau un site anume, iau doar un exemplu. Caut sa cumpar un apartament de 3 camere. Prin urmare, ma uit la toate anunturile din categoria de 3 camere. Sunt 4 pagini cu anunturi. Prin urmare o sa fac undeva pe la 4 afisari. La astea se adauga inca cateva afisari pentru vizualizarea detaliilor unor anunturi. Insa cum la majoritatea anunturilor se vizualizeaza o parte din detalii inca din listare, sunt sanse foarte mari ca nu voi face click pe fiecare anunt, pentru ca nu toate sunt din zona mea de interes (sa zicem ca ma uit dupa un apartament in Drumul Taberei sau Militari). Probabil o sa vizualizez inca 5-6 anunturi. In situatia cea mai buna, voi face intre 10 si 15 afisari. Si asta e un exemplu pur teoretic care nu se aplica la fiecare vizitator. Insa ca media sa fie 30, inseamna ca unii fac si 50 de afisari, ceea ce mi se pare imposibil pentru un site din categoria asta.

Realitatea.net are aprox 6 afisari de unic, ceea ce mi se pare rezonabil. Trilulilu.ro are aproximativ 10, si mi se pare iarasi rezonabil, probabil lumea se uita la filmulete destul de mult. Insa e diferenta foarte mare de la 10 la 30.

Intrebarea mea este, cum faci sa cresti numarul de afisari pentru vizitatorii dintr-un site, sa spunem, de stiri sau business.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Da un exemplu practic de site la care ai vazut un numar mare de afisari? unele site-uri cum ar fi celee de stiri au sanse sa inregistreze un numar mare de afisari. Alte site-uri fac ceva smecherii cum ar fi refresuri automate, pentru ca sa inregistreze un numar flas de afisari in sistemele lor
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    304
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu vreau sa aduc exemple ca vin dupa aia unii si urla. Putem discuta ideea, nu ma intereseaza exact ce face X si Y.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Am priceput.
    E o problema insa: daca sunt prea multe clicuri... risti sa pierzi vizitatorul ca se satura.

Acum depinde si de nisa, exemplul de imobiliare e ok. Acolo intra si omul normal, si agentia de imobiliare si "bisnitarii" in cautare de chilipiruri.
    Mi se spunea 1nesco

edyy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    42
    Posturi
    116
    Putere Rep
    29

Implicit

La mine variaza afisarile per user, luni de ex am avut 36 vizitatori unici si 697 de afisari, astazi sunt 47 unici cu 564 de afisari si pur si simplu este un forum de discutii , cred ca se poate face foarte usor .De ex numai eu cate click uri am dat astazi pe seopedia, si tin sa amintesc ca nu pot citi toate thred-urile care apar in decursul unei zile, cu toate ca ma straduiesc sa nu raman in urma, si stau de dimineata pana seara pe forum.Cre d ca depinde foarte mult si de formatul unui site, plus daca mai are incadrat si un server de jocuri creste foarte mult pageviews/user. Am sa dau un copy paste din statistica de pe trafic

Octombrie 2010
    502 39.429 +627,54%

Septembrie 2010
    69 47.072 +245,00%

August 2010
    20 14.910 -33,33%

Iulie 2010
    30 5.678 +∞

Prima coloana reprezinta vizitatorii unici per luna, cea dea doua afisarile per luna si ultima cresterea. Nu stiu cat de reale sunt datele ( siteul a fost modificat radical in octombrie) si sper ca am ajutat si ca la ascest lucru va refereati.
    Ultima modificare făcută de edyy; 24th November 2010 la 19:41.
    Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...

amigo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Locaţie
    Targu-Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    29

Implicit

Depinde cum ai continutul pe site. Toata smecheria cred ca e sa obligi vizitatorul sa mai dea un click ca sa vada o informatie. :-)

GrindcoreVlad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th August 2010
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de amigo Vezi Post
    Depinde cum ai continutul pe site. Toata smecheria cred ca e sa obligi vizitatorul sa mai dea un click ca sa vada o informatie. :-)
    Eu nu aș spune că tehnica e să îl ”obligi” cât mai mult să-l convingi. Chestia cu obligația are și o parte negativă: vizitatorul iese de pe site rapid și caută în altă parte...

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

asta daca esti convins ca informatia o poate gasi doar la tine...
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Crestere brusca pe yahoo
    De revenco_andrei în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th August 2009, 20:06
  2. crestere site
    De crysty_23 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 20:57
  3. Vanzare banner 500-600 viz/zi si in crestere
    De SeerKan în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th July 2007, 14:55
  4. Crestere trafic
    De midanius în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st July 2007, 22:33
  5. Crestere trafic ...
    De arizona în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th September 2006, 01:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •