am mai incercat si eu acum si se vede bine pe ambele PC-uri. Nu inteleg care e problema si de ce uneori merge, alteori nu.
am mai incercat si eu acum si se vede bine pe ambele PC-uri. Nu inteleg care e problema si de ce uneori merge, alteori nu.
Reinvii topicul acesta pentru a oferi raspunsul problemei. M-am confruntat astazi cu aceeasi ciudatenie din partea browserului Opera. Problema este generata de pluginul w3total cache. Desi in celelalte browsere totul parea OK, Opera refuza sa afiseze pagina corect. Dupa modificari efectuate in tema, trebuie mers in Page Cache Settings si facut click pe Empty cache de la Page Caching is currently enabled.
Postez asta in ideea ca poate o sa se mai loveasca cineva de problema pe viitor. Si nu uitati sa verificati compatibilitatea in diferite browsere dupa modificarea unei teme, daca aveti acest plugin activat (sau un alt plugin de cache).
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)