am si eu IE8 beta instalat dar nu e stralucit si nu-mi pot da seama cum sta cu siguranta. Stiu ca folosind Firefoxu' cu cap nu am patit nimic nasol![]()
am si eu IE8 beta instalat dar nu e stralucit si nu-mi pot da seama cum sta cu siguranta. Stiu ca folosind Firefoxu' cu cap nu am patit nimic nasol![]()
Firefox mi se pare cel mai sigur mai ales ca se fac update-uri lunare.
De cand folosesc firefox + kaspersky nu am mai avut probleme cu virusii, si sunt cativa ani de atunci ... Si mie mi se pare ca Firefox e cel mai bun browser.
Eu am folosit firefox si sincer sa fiu in ciuda a toate recomandarile nu mi s-a parut mai breaz nici decat k-meleon.Am folosit opera dar ma enerveaza ca are un meniu complicat.Acum folosesc doar chrome si ie6.Sunt multumit de chrome,are un meniu simplu si in plus are cateva functionalitati ce tin de securitate...
CA Firewall si antivirus recomand COMODO,am incercat majoritatea antivirusilor free de pe piata,cred ca COMODO este printre cei mai buni.Foloseste multa memorie este corect dar este foarte eficent.Si pentru ca lipseste antispyware recomand cel mai bun din domeniu SUPERAntiSpyware , folositi google pt download.
Eu folosesc Firefox pe laptop si Opera pe calculator. Cu nici unul dintre ele nu am probleme. Inainte foloseam Internet Explorer (nu stiu exact ce versiune, cred ca ultima, care era preinstalata cu vista) si imi crapa destul de des, iar partitia C mi se umplea de nimicuri downloadate de pe website-uri, desi Internet Explorerul ma intreba intr-una daca vreau sa fac aia, daca vreau sa deschid aia.
Folosesc Opera, pentru a vedea care e mai sigur ..
http://milw0rm.com/search.php
"firefox" vs "opera"
=> Opera e mai sigursi + cine sa bata SpeedDial-ul din Opera.. Chrome a incercat dar degeaba ..
Hmm..ar merge o lada de bere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)