Vezi Rezultate Sondaj: SEOMOZ sau SEOBOOK?

Alegători
18. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • SEOMOZ

14 77,78%
  • SEOBOOK

7 38,89%
Sondaj cu Variante Multiple
Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: SEOMOZ sau SEOBOOK?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit SEOMOZ sau SEOBOOK?

Sint curios care din cei de mai sus va plac mai mult, ma refer la articolele scrise si la subiectele abordate. SEOMOZ sau SEOBOOK?
    Am lasat optiune sa le puteti vota pe amandoua daca credeti ca amblele ca sint pe plac.

Votati, daca vreti argumentati.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

hmmm, greu de ales intre cele doua. sunt doua resurse excelente, personal nu am putut stabili un castigator, asa ca le-am votat pe ambele.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Eu am votat doar pt SEOmoz. Este probabil singurul blog de seo pe care-l citesc zilnic, sau ma rog, intru zilnic pe el sa vad ce-i nou. Pe seobook sincer intru mult mai rar. Dar de ce doar astea doua? De ce nu si SELand, SE Watch si altele?
    Signatura lipsa

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

tymbark, am ales doar pe astea doua ptr ca eu personal doar pe astea 2 le consider ca avand articole de calitate. Exceptand unele articole create special si cu intentie comerciala, plus altele care pupa clientii mari, SEOMOZ mi se par ok. Totusi ca filosofie de SEO, observatii ale fenomenului in sine, pareri avizate despre domeniu ...pana la urma SEOBOOK mi se pare mult mai de calitate.

Restul scriu la gramaj, nu multe lucruri scrise au calitate si personal cred ca subiectele care se perinda pe mai mult de 2-3 bloguri devin inutile si au un scop de marketing clar in detrimentul calitatii. Cel putin asta e parerea mea.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Din punctul meu de vedere seomoz are articole mai de calitate atunci cand publica research, cu mai multe date, mai bine prezentate, etc... dar sunt cam "perversi" in anumite privinte, preferand sa faca propaganda cu articole care sunt in linie cu politica oficiala a celor de la google sau care servesc intereselor lor comerciale in defavoarea informatiilor reale despre seo (exemplu). Nu as avea incredere in ei, si cu siguranta nu as plati pt softurile lor care mi se par overpriced pt ce ofera.

lemon2x este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

SEOMoz sunt doar niste trompete ale google, nu au indraznit niciodata sa scrie ceva negativ despre cei de mai sus.

in plus, sfaturile pe care le ofera se preteaza agentiilor si nu practicatilor seo independenti. asta nu ar fi o problema, insa afirmatiile ca orice alta metoda nu functioneaza nu sunt in regula. cu atat mai mult cu cat tehnici pe care ei le considera depasite functioneaza acum la fel cum functionau si acum 3 ani.

dar in final e o chestie de atitudine, unii sunt nascuti sa fie followeri.
    Ultima modificare făcută de lemon2x; 14th September 2011 la 19:25.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Da... depinde de preferintele fiecaruia. Eu de exemplu am gasit pe seomoz foarte multe articole foarte faine, cu diverse experimente, statistici si research, spre deosebire de alte site-uri. SEObook ma enerveaza ca prea exagereaza cu promovarea propriilor produse si servicii. De exemplu nu stiu cati v-ati abonat la cursul in 7 zile de la seobook, insa sincer mie mi se pare f slab si la absolut fiecare email din cele 7 ale cursului, jumate din el, la sfarsit, era ca sa-si promoveze serviciu de 300$ lunar...
    Signatura lipsa

alleks este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Pot spune ca urmaresc ambele bloguri, desi fiecare are buba lui. Am votat insa pentru Seobook ca fiind preferatul, in principiu din acelasi motiv ca si cel mentionat de lemon2x, mai sus.

Apropo, se discuta pe undeva de bloguri pe tema SEO in ro? Nu de alta, dar pana acum nu am gasit nimic de genul, pe aici. Poate n-am cascat eu destul ochii.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu unul urmaresc foarte mult SeoMoz. Nu cred ca sunt niste papusi ale Google-ului, chiar daca nu au contestat niciodata criteriile de optimizare date de Google. Ceea ce imi place la ei foarte mult este ca fac nenumarate teste si le publica pentru toti cititorii lor. +1 pentru WhiteBoard Friday.

@Nic - Chiar daca acea tehnica merge si functioneza, nu sunt de acord cu ea pentru ca odata folosita nu faci decat sa arunci pe net niste resurse neajutatoare pentru cei interesati de munca ta. Cu siguranta vei castiga niste linkuri+ceva domenii, poate chiar dofollow, dar nu sunt de calitate.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SEOmoz - actualizare PA
    De Hobart în forumul Utile
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th July 2012, 23:40
  2. SEOmoz PRO
    De Bogdan Citoiu în forumul Utile
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th December 2011, 17:55
  3. How we made $1 million for SEOmoz
    De No_name în forumul Utile
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th September 2011, 19:19
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 14th August 2009, 12:33
  5. SEOmoz New Best SEO Practices
    De Cristina Andrei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 1st July 2009, 13:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •