Dane, estimare e alta treaba ...orice experimentat SEO iti poate estima rezultate.
SEO nu inseamna doar sa ai o retea de back link-uri, chiar daca unii doar asta fac. Aia e link building si e alt serviciu.
Iar media site-urilor optimizate e cam inutila, nu numarul conteaza ci rezultatele.
scaiul, voi plecati de la prezumtia ca toti cei care fac SEO nu stiu sa faca SEO si deci ptr a merita banii un SEO trebuie sa garanteze ceva. Ceea ce e gresit din punctul meu de vedere.
Un SEO care stie ce inseamna sa faci SEO, nu are probleme in a face estimari, in a face rost de IBL-uri, in a rezolva probleme de programare, in a optimiza un site. Dar asta nu inseamna ca el poate garanta ceva ce nu e sigur ptr ca lucrezi cu terti.
Google e unul dintre ei. Altii sint cei cu care faci link building sau cei care detin site-ul, hostul poate sa iti creeze probleme deasemenea. Nu sint lucruri care sa tina de tine direct. In plus, scoateti din calcul concurenta care in functie de cuvant cheie are potential mai mare sau alti factori de influenta.
Inca un lucru: nu cred ca firmele de design/programare/hosting ce ofera si servicii de SEO si SEM sint indreptatite sa ofere garantii. Nu cred ca nici macar firmele specializate doar pe SEO si SEM pot oferi asa ceva. Motivul e simplu: rezultatele in SEO depind de multi factori, unii care chiar nu tin de tine.
Discutia despre garantii SEO se duce in directia in care un SEO e un escroc, ceea ce nu cred ca e ok. Sau faptul oferi garantii te scuteste de suspiciune? E destul de ciudat ca pe un forum de SEOs sa ajungi la concluzia ca o garantie poate proteja un client sau poate inseamna profesionalism.
Inca nu am primit raspuns la intrebarile pertinente pe care le-am pus pana acum. Si va mai ofer inca una: dupa ce se indeplineste un target (nu o garantie), cine garanteaza ramanerea la acel rezultat?

Răspunde cu citat