As vrea sa va exprimati prin vot situatia profesionala in care va aflati. Cred ca optiunile sint clare, trebuie doar sa votati.
Angajat
Angajator
Angajat si Angajator
Somer
As vrea sa va exprimati prin vot situatia profesionala in care va aflati. Cred ca optiunile sint clare, trebuie doar sa votati.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Angajat.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
angajat. deocamdata![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Liberul profesionist, pfa-ul ce e, daca nu angajeaza pe nimeni, intra tot la angajator?
Eradu, asta e si ideea...as vrea sa vad si cum credeti voi ca puteti fi catalogati.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu cum votez ca trebe sa le bifez pe toate? La o firma sunt angajat, la una sunt in somaj iar la alta sunt angajator..
Si ca sa fie totul mai distractiv niciuna nu ma plateste, deci as vota varianta - Voluntar pentru munca patriotica.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Daca esti angajat la o firma sigur nu poti fi somer. Somer este acel individ care nu are un loc de munca.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)