Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Internetics.ro

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Vivi, habar nu am cine se afla in spatele afacerilor si nici nu ma intereseaza. Abia daca ii cunosc de pe messenger pe cativa din membrii acestui forum. Eu gandesc un business in cifre de afaceri, profituri realizate, continuitate si numar de angajati. Din acest punct de vedere stiu tot ce misca pe netul romanesc, de la furnicutzele cu CA de 10 milioane pe an pana la "colosii" - aiurea, colosi, da' ma rog, colosi pentru Romania... - de mai multe miliarde, si crede-ma, nu am remarcat nimic deosebit legat de vreo editie Internetics. Ceea ce spui tu nu face decat sa intareasca afirmatia mea, si anume ca Interneticsul poate fi util - momentan - doar pentru indivizii talentati.
    Lucian

Vivi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th October 2005
    Locaţie
    New York
    Posturi
    59
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de kevinro @ Jan 19 2006, 12:01 AM) [post=9274
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Din acest punct de vedere stiu tot ce misca pe netul romanesc, de la furnicutzele cu CA de 10 milioane pe an pana la "colosii" - aiurea, colosi, da' ma rog, colosi pentru Romania... - de mai multe miliarde, si crede-ma, nu am remarcat nimic deosebit legat de vreo editie Internetics.
    Uite ca m-ai facut chiar curios, eu nu urmaresc asa ceva.
    Spune-ne si noua evolutia webstyler, greenpixel, neogen, avantaj net in ultimii patru ani.

[later edit] Cred ca ar fi bine de fapt, inainte de orice, sa raspundeti la intrebarea: "Care credeti ca ar trebui sa fie scopul unui festival gen internetics?". :-) Eu nu as raspunde "sa aduca multi multi bani celor care castiga". :-)
    Ultima modificare făcută de Diana; 11th August 2006 la 10:31.
    Octavian Costache
    http://www.vivi.ro

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Sa-i luam pe Green Pixel, care sunt cei mai reprezentativi, fiindca au castigat de mai multe ori la Internetics.

2001: Turnover: 1 miliard | Profit net: 100 mil. | Angajati: 4
    2002: 1,6 miliarde | 75 mil. | 6
    2003: 2,1 miliarde | 480 mil. | 6
    2004: 2,08 miliarde | 4 (patru) milioane | 6
    Pentru 2005 inca nu am date.

Ti se pare ca s-au miscat mai repede ca piata? Ma indoiesc. Ba dimpotriva, in 2004, care a fost un an in care piata de servicii web a inceput sa creasca, ei au stagnat.

Pe de alta parte, nu stiu daca au participat vreodata la Internetics, dar liderii inconstestabili ai serviciilor web din Romania sunt Grapefruit Design, din Iasi. Ii stiu de cand aveau site-ul ala galben, care te invita sa te identifici cu amprenta, si chiar daca acum ofera mult mai multe servicii, pentru mine raman in esenta o firma care s-a dezvoltat pe web si nu se va rupe niciodata de web.

2001: 2,5 miliarde | 1 miliard | 6
    2002: 2,5 miliarde | 400 milioane | 10
    2003: 3,9 miliarde | 600 mil. | 8
    2004: 7,5 miliarde | 540 mil. | 14
    2005: -

Si hai sa-i vedem si pe ultimii castigatori, 2fresh.

2001-2002: -
    2003: 64 milioane | 36 milioane | 1
    2004: 825 milioane | 628 milioane | 2

Premiul din 2005 a incununat o evolutie, intr-adevar, spectaculoasa, dar nu a provocat aceasta evolutie.

Si ca raspuns la intrebarea ta, un festival ca Interneticsul - si nu numai : ca si Oscarul, ca si targul de masini de la Frankfurt, cel de carti de la Londra etc. - trebuie si sa recunoasca, dar si sa ajute in business. Momentan piata de servicii web e in plina dezvoltare si ceea ce iti trebuie pentru a creste, ca business, e sa faci investitii. Peste 5-6 ani, poate, cand piata va ajunge suprasaturata, diferenta poate ca va incepe sa fie facuta de "prestigiu". Pana atunci insa mai e.
    Lucian

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Firmele mari de design web nu au nevoie de festivaluri si alte recunoasteri.
    Imaginea lor in sine e o recunoastere, modul in care realizeaza site-urile si cum le dezvolta.

"Oficialitatile" nu fac decat sa isi promoveze propriul interes.

Grapefruit Design sau alte firme bune din .ro, despre care probabil cei initiati au cunostinta despre ei, nu au nevoie de recunoasterea "unora". Ei au deja articole, studii si rezultate care ii recomanda. E un fel de "noblete" care ii detaseaza de restul.

Daca esti mic si vrei sa ajungi mare, mergi la Internetics. Poate ai o sansa. Poate. Si dupa aia...?

Inclin, pe deoparte, sa dau dreptate si lui Vivi...trebuie sa existe si asa ceva.
    Dar macar sa fie impartiali. Macar.
    :unsure:
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Krumel @ Jan 19 2006, 11:40 AM) [post=9279
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>trebuie sa existe si asa ceva.
    Dar macar sa fie impartiali. Macar.
    Acelasi lucru vroiam sa il spun si eu ... Insa krumel a nimerit mai bine...
    Ultima modificare făcută de Diana; 11th August 2006 la 10:33.

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    49
    Posturi
    408
    Putere Rep
    39

Implicit

Despre ce vorbim noi aici pana la urma?

Eu am castigat Internetics. M-a ajutat. M-a bucurat. M-a enervat ca altii nu au stiut sa piarda. Mi-a marit vizibilitatea. Mi-a dat un trofeu. O diploma. Un CD verde. M-a magulit.

Conteaza?
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Marius Ciocan @ Jan 19 2006, 10:49 PM) [post=9313
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Conteaza?
    Pai cred ca asta e centrul discutiei .. Conteaza ??? Daca da, in ce masura, daca nu, de ce ?
    Ultima modificare făcută de Diana; 11th August 2006 la 10:33.

rakhpai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th December 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    48
    Posturi
    35
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de toto @ Jan 19 2006, 11:17 PM) [post=9314
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Pai cred ca asta e centrul discutiei .. Conteaza ??? Daca da, in ce masura, daca nu, de ce ?
    Aici nu conteaza!!! Afara?! Cui??? Pentru cine???

un cd verde :p
    Ultima modificare făcută de Diana; 11th August 2006 la 10:34.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

@hamisat, cum vezi tu dinafara tarii (am inteles ca locatia ta e Paris acum) partea de optimizare, chestia asta cu importanta Internetics-ului, eventual cu vad francezii SEO si ce discutii poarta.
    Poate faci un topic dedicat.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

rakhpai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th December 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    48
    Posturi
    35
    Putere Rep
    38

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(Krumel &#064; Feb 7 2006, 08&#58;58 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    @hamisat, cum vezi tu dinafara tarii (am inteles ca locatia ta e Paris acum) partea de optimizare, chestia asta cu importanta Internetics-ului, eventual cu vad francezii SEO si ce discutii poarta.
    Poate faci un topic dedicat.
    [/QUOTE]

Pot incepe cu faptul ca in franta seo nu se numeste seo, se numeste "référencement", si asta nu se compara cu nivelul la care exista acceptiunea termenului de "promovare" in cazul romaniei. Seo pt franta nu exista aproape deloc, exista aproape exclusiv "referencement" - dar e o comunitate bine structurata si informata. Voi deschide poate un thread pe tema asta.

Internetics?&#33; si in romania putem gasi cateva motive solide sa spunem ca nu conteaza cu adevarat parerea lor.
    Eu vreau sa spun ca trebuie sa avansam si daca privim in trecut, putem vedea ca statutul de "gigant" intr-un anumit context nu a reprezentat pentru nimeni garantia de a ramane No1. Sunt multe de spus aici...

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ce parere aveti despre Internetics-ul din acest an?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 8th November 2008, 13:55
  2. Incepe iar porcaria cu Internetics
    De dojo în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 18th September 2007, 10:27
  3. Internetics 2006. Premiul SEO and usability?
    De kevinro în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th October 2006, 06:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •