Unii asteapta o schimbare de ceva ani de la acest internetics ,tot participand in speranta ca anul viitor va fi altfel.Din ce am citit lumea incepe sa se plictiseasca si cauta alte "festivaluri" ,cum ar fi cel al berii![]()
Unii asteapta o schimbare de ceva ani de la acest internetics ,tot participand in speranta ca anul viitor va fi altfel.Din ce am citit lumea incepe sa se plictiseasca si cauta alte "festivaluri" ,cum ar fi cel al berii![]()
Adrian, cam au dreptate baietii.Site-ul lor e unul bun, si la prima vedere si destul de eficient. Daca eram eu in juriu probabil le dadeam premiu.
Eok, de exemplu, nu e un proiect care sa merite premiul pentru originalitate si ar mai fi exemple de "nedreptati" la internetics. Am vazut ca se face diferentierea intre Bucuresti si provincie si ca adesea multi dau vina pe aceasta, atunci cand cei din Bucuresti castiga cele mai multe premii. Anul acesta au castigat si cei din provincie cate ceva deci nu e un lucru general valabil. Sunt curios ce s-ar intampla daca s-ar face o competitie de genul acesta in provincie.![]()
in primul rand nu as participa la asa un eveniment nici sa-mi dea bani. cum a spus adrian, mai bine merg la festivalul berii![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)