Da am avut destul timp sa testez si ,da, totul e ok. Sunt aceealtasi posibilitati. Cel putin pentru hostgator...![]()
Da am avut destul timp sa testez si ,da, totul e ok. Sunt aceealtasi posibilitati. Cel putin pentru hostgator...![]()
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Acum constat ca este foarte buna o investitie intr-un domeniu in ro luat la 7 euro , pentru ca de foarte multe ori o idee foarte buna se poate termina nasol !
Spre exemplu iti faci un site de acatiste in ro , si constati ca nu prea scoti banuti cu el si nici vizitatori nu prea sunt asa multi !
Chiar daca te bagi si la al doilea an , si apoi la al treilea , totusi in al patrulea este indicat sa renunti !![]()
Eu n-as inchiria domenii .ro cu 7 euro pe an . Mi se pare mult mai convenabil 28 E taxa unica . Si daca se va trece la plata anuala , pretul unui domeniu va fi mai mare sau chiar mult mai mare de 7 E . Este adevarat ca in Europa , noi suntem singura tara cu plata anuala , dar avem si pretul cel mai mic sau printre cele mai mici .De aceea cred ca trecerea la plata anuala , daca se va face , va fi si un prilej de "corectii" .Nu vor fi preturi ca la fratii nostri din R. Moldova dar oricum mai mare de 7 E/an.Parerea mea...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)