ArticleMS
E usor de modificat. Cu el am facut: Raspunsuri.info
ArticleMS
E usor de modificat. Cu el am facut: Raspunsuri.info
joomla
Ii faci un cont de editor sau administrator (nu superadministrator), si cand intra in backend meniul va fi mult mai simplu. La fel, da-i unpublish la anumite module din backend si lasa-i doar meniul de sus. Cat despre templateuri..... Slava Domnului, poti gasi unele extrem de basic, doar alb negru si 3 underlin-uri, deci nu cred ca templateul ar fi o problema!
votez pt drupal.
poti face o pagina cu absolut tot ce are nevoie clientul si nimic altceva; problema e ca trebuie sa ai un pic de experienta in drupal ca sa faci asta iar tinand cant ca tu intrebi cred ca nu e pt tine acum, poate mai incolo dupa ce te familiarizezi cu el.
votez si eu pentru joomla
Cel mai bun e ala pe care il stii bine...
Absolut
Eu cunosc WP mai bine, ala il recomand. La un moment dat am vrut sa fac un portal, si am intrebat si eu de un CSM potrivit. Toti mi-au recomandat Joomla. Am incercat, si m-am pierdut... deci raman la WP.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Am mers pe recomandarea lui Savage pentru acest proiect; intr-adevar, CMSMS este usor de folosit, si mai important in cazul de fata, usor de invatat de catre necunoscatori.
Daca ar fi sa vorbim si de ce ne intereseaza pe noi, are chiar si ceva facilitati SEO, e drept nu chiar avansate. Adica stie de url statice, doar ca sunt limitate la denumirile din meniu, nu le poti schimba dupa necesitatile de optimizare.
Si, ca fapt divers, nu a vrut sa se instaleze la Romarg cu instalerul automat si a trebuit sa il configurez manual.Vot negativ pentru ei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)