Rezultate 1 la 10 din 68

Subiect: Mi-am luat ţeapă- cred

Afișare hibrid

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

offtopic:
    Citat Postat în original de Mar Vezi Post
    ... cel mai mult apreciez la ei ca nu negociaza cand cumpara
    de ce negocierea e un lucru de "neapreciat"?
    o afacere buna e aceea in care toate partile castiga (o afacere in care o singura parte castiga e "teapa" si observ ca nu va place cand sunteti de partea ei ascutita); pentru a ajunge la o afacere buna uneori se negociaza, pt ca nu mereu cererea si oferta se potrivesc;

ontopic:
    de obicei masurile impotriva tepelor se iau inainte si nu dupa (de ex s-ar putea folosi o plata avans care sa acopere o parte din efort si in functie de rezultatele concrete - in cazul asta dupa o serie de inscrieri - sa vina si restul de transe de plata);
    masurile de dupa si in special "ma oftic" consuma de obicei mult prea multe resurse si sunt paguboase (cu efortul alocat "razbunarii" se pot obtine de cele mai multe ori rezultate constructive in valoare de cel putin doua ori suma pierduta);

nu spun ca cei care dau tepe trebuie lasati in pace, dar spun ca situatia ar trebui bine evaluata pentru a minimiza pierderile;

sa speram ca e vb de o problema de comunicare ce isi va gasi rezolvare;

bafta,

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    offtopic:
    ontopic:
    de obicei masurile impotriva tepelor se iau inainte si nu dupa (de ex s-ar putea folosi o plata avans care sa acopere o parte din efort si in functie de rezultatele concrete - in cazul asta dupa o serie de inscrieri - sa vina si restul de transe de plata);
    În condiţiile în care am un portofoliu făcut la mişto (dar măcar am unul), sunt persoană fizică, nu las număr telefon pe site, nu îmi permit să cer avans + e prima ţeapă şi întotdeauna am preferat să aud mai întâi pe client fericit şi pe urmă abia să fiu plătită.
    Las' că de nu le fac eu de-acum în colo formulare de înscriere în care să-şi treacă 3 numere de telefon, 2 adrese de mail, adresa de acasă şi poate chiar seria cnp (dacă tot pot să ofer şi factură de ce să nu mă folosesc de chestia asta).

PS:rog a nu se face încă mare tamtam din el. Poate într-o zi totuşi dă omul semn de viaţă şi pe urmă îmi bag eu unghia în gât că l-am făcut de cacao.
    Edit: de ce să nu introducem şi pe seopedia un sistem de iTrader?
    Ultima modificare făcută de doro; 30th September 2008 la 19:50.

zzzttt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    Targu-Mures
    Vârstă
    49
    Posturi
    239
    Putere Rep
    36

Implicit

Incearca sa faci un contract de prestari de servicii. Sa fie mai legala treaba. Desi am avut cazuri in care "am luat teapa" cu contract cu tot, cazurile de genul asta sunt foarte putine in aceste conditii.
    In general, cand faci o afacere cu cineva trebuie sa ai niste date despre acesta, mai ales daca nu te intalnesti personal. Ori, in contract sunt sau trebuie sa fie specificate datele fiecarei parti.
    In plus, daca ai contract si respectiva firma nu plateste poti cere in instanta deschiderea procedurii insolventei.
    Toate aceste "garantii" legale au insa pretul lor. Trebuie sa platesti impozitele si taxele aferte banilor castigati

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vand cred
    De ibaldazar în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th April 2010, 14:13
  2. Cred ca voi renunta la AdSense...
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th August 2009, 14:49
  3. Cred ca am intrat in belele
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 39