Poate omul se pregateste sa faca un credit la banca , ca sa poata plati inscrierea in directoare !
In curand o sa poata lua o suma mult mai mica decat pana acuma , poate asa scad si dobnzile si comisioanele alea nesimtite de care sunt pline creditele .![]()
Să zicem că mai aştept şi regret că am făcut tamtamul prea devreme. Poate chiar are probleme. Mi-e aproape imposibil de crezut că un om care are site de webdesign, îşi publică idul de messenger şi telefonul fix/mobil poate să tragă ţeapă.
Şi totuşi..
Eu ma minunez tot pe chestia asta , si mi-e frica sa nu am insomnii din cauza asta !![]()
Nasol este ca forumul seopedia nu mai produce postari relevante , se pare ca toata lumea este preocupata sa pastreze secretele SEO !![]()
Ar trebui sa fie scrisa si suma care este considerata pierduta !![]()
De acord cu tine Butelie .Secretele SEO , bineinteles cele care se pot spune , sunt intr-un alt thread .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 29th September 2008 la 22:37.
Nu e primul stai liniştit. Sunt o tonă care ofereau înscrieri şi m-au plătit să le fac câteva numai ca să "testeze concurenţa". Dar pe mine nu mă doare, trăiesc de pe o zi pe alta.. nu ca alţii care plănuiesc să lanseze cel mai mare şi cel mai şmecher sistem de înscriere în directoare. Dacă stau bine să mă gândesc chiar 50% din cei călora le fac înscrieri îmi dau de muncă pentru a mă "testa".
Suma este mică: 23 euro X 2, cam 150 RON.
Oftica însă.. e mare.
Nu conteaza suma , conteaza gestul .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)