Eu cred ca e un comportament tipic de evitare-amanare-inselare. Plus ca, atunci cand ai o datorie, te agiti tu sa o platesti, nu sta celalalt sa te vaneze. Iar daca s-a pretat la asta pentru asa o suma... e total neserios.
Eu cred ca e un comportament tipic de evitare-amanare-inselare. Plus ca, atunci cand ai o datorie, te agiti tu sa o platesti, nu sta celalalt sa te vaneze. Iar daca s-a pretat la asta pentru asa o suma... e total neserios.
Credeţi că a dat de topicul ăsta?
Eu cred că mi-a trântit la telefon strictul necesar pentru a-mi închide gura. Eu o să-i trimit raportul frumuşel, datele bancare şi la 2 zile după mailul cu raportul îl sun după SIM nr.2 (ca să nu poate să nu-mi răspundă). Îmi închide şi acolo gura? Sun de pe SIM nr 3. Dacă mă evită şi la al 4-lea telefon îl fac de cacao peste tot pe unde îmi este de putinţă.
Foarte corect. Mie mi-ar crapa obrazul de rusine sa umble cineva dupa mine sa-i dau banii pentru ceva ce mi-a muncit.Plus ca, atunci cand ai o datorie, te agiti tu sa o platesti, nu sta celalalt sa te vaneze.
Doro, nu fii dezamagita, chestiile astea se intampla ca freelancer. Important e sa nu iti pierzi prea mult timp cu stresatul lui sau cu gandul la banii aia, pentru ca in timpul ala ai putea face alti bani. Chestie care si eu am invatat-o the hard way.
Eu am niste cacao mucegaita si cred ca as putea sa te ajut !![]()
Este foarte bine sa scrii despre asta , cu nume si prenume , pentru ca daca s-a pretat la o teapa de genul asta , sunt sigur ca a mai intepat si pe altii sau o va face in viitorul apropiat !
Ma gandesc si la faptul ca tu esti o fata frumoasa si poate vrea sa-ti inmaneze banii personal !![]()
Eu asa as face , ba chiar as mai adauga si un mic bonus pentru asteptare , plus ca te-as invita la un ceai , o cafea , un biscuite , sau ceva asemanator !![]()
Offtopic: Butelie, aici nu e plentyoffish.com
Complet Offtopicoro, ASL PLS!11one!!
Nu cred că poate să mi înmâneze personal atâta vreme cât e din... Turda.
Offtopic: nu sunt prinţesa din pădure frumoasă şi deşteaptă pe care o aveţi în minte. Pe lângă asta.. I'm taken![]()
pana aduna banut cu banut, pana merge la banca, pana ii depune... mai trece ceva timp. pana iti confirma ca a platit... poate e mai lent asa. sper sa ajunga intr-un final.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Ardelenii se misca mai greu !
Multe ardelence isi incep viata sexuala mai tarziu pentru ca " No , nu-i atata graba ! "
Moldovencele sunt mai grabite pentru ca in Romania , soarele rasare prima data in Moldova !![]()
Poate ca vrea sa ia un credit de la banca si pentru ca recent s-au schimbat normele de creditare , a primit o suma mult mai mica !
Sa ne spui cand o sa plateasca !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)