Cred ca individul e in faza in care chiar se ambitioneaza sa nu plateasca...
Cred ca individul e in faza in care chiar se ambitioneaza sa nu plateasca...
Îl declar ţepar în mod oficial. N-am primit nimic, n-a dat nici un semn de viaţă.
Stay away from him!
Cel mai bine întocmim o listă sau.. implementăm sistemul ăla de iTrader (da' nu depinde de mine asta)..
Ai putea incepe prin a-i cladi "reputatie" aici. Da-i nume, telefon, id, adresa, etc. si sunt sigur ca va pierde mult mai mult decat banii pe care ti-i datora. Imi si imaginez cat de placut este sa-ti cauti pe G numele si sa dai peste o asemenea "reclama"....
Daca nu ii dai toate datele , inseamna ca nu te-a intepat , ba mai mult , poate ca ti-a si placut !
Situatia ta este aidoma fetelor violate care nu reclama violul din diferite considerente !
Daca te viola nu il reclamai ?
Daca nu-l reclamai , poti sa ne spui unde stai ?![]()
Îl declar, ba bine că nu.
Nume: Suciu Vlad
Telefon: 0728091680
Id Mess: vlady_2fingers
Metoda de ţeapă: După ce i-am terminat 2 înscrieri în directoare a încetat să ami răspundă la mesaje/mailuri. Când am sunat la nr. de mai sus m-a rugat să-i trimit rapoartele de înscriere şi face plata imediat. De-atunci n-am mai auzit absolut nimic de la el.
Cred ca ar trebui sa spui si cand s-au intamplat aceste fapte , adica :
1 . M-a contactat in data de 1 iulie 2008 .
2.Am convenit in data de 3 iulie 2008 sa-i inscriu urmatoarele siteuri , ( fara link direct ) contra sumei de ...... lei , euro , USD .
3. Modalitatea de plata a fost stabilita astfel :
-................ detalii ...............................
4 . Am terminat inscrierea in data de ................
5. L-am sunat ca sa cer plata serviciilor prestate , prima data in data de , ora de ( aproximativ ) , si i-am trimis e-mail in data de ..................... .
6. L-am mai sunat si in data de ............... , moment in care , am realizat ca incasarea contravalorii serviciilor prestate catre acest client , incepe sa devina o problema , si am deschis acest topic , ca sa ma lamuresc si sa avertizez alte persoane ce inseamna sa lucrezi fara contract .
7. Probe aduse in sprijinul afirmatiilor facute .
8. Numarul de telefon si adresa de e-mail la care pot fi contactata pentru lamuriri suplimentare si pentru exprimarea parerilor de rau .![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)