Scuze Daniel pentru intarzierea cu care iti raspund.
Uite-te acum in trafic si vezi cine e pe 3 si cine pe 4.
Astea sunt pozitiile reale si nici macar astea. Poate ca promotor ar trebui sa mai coboare putin. Uita-te la traficul pe zile in comparatie pe cele 2 site-uri.
Care ti se pare mai natural?
Ok...cele 2 site-uri atrag destui bani din publicitate, de acolo si aceasta lupta acerba pe trafic. Nu pot sa zic ca au procedat corect cei de la automarket, dar li s-a parut nedrept sa fie depasiti intr-o asemenea maniera. Nu e fairplay, e ca la o cursa de masini unde cel din spate cu masina mai slaba nu isi poate depasi adversarul pe circuit, si atunci taie sicana pentru a trece in fata(ei...in sport e interzis acest lucru... aici trebuie sa il acceptam?). Nu m-a deranjat deloc pentru ca nu sunt implicat direct in nisa, dar nu pot fi de acord cu aceste practici. Nici postul lui Orlando nu a fost la locul lui. Ok, i-am depasit, dar nu ma bat cu pumnii in piept, mai ales ca sunt perfect constient ca nu am jucat 100% corect.
Vezi categoria de bloguri din trafic, unde se petrece un fenomen asemanator, dar mai accentuat decat aici. Foarte des vezi bloguri de foarte slaba calitate care au un salt formidabil in trafic pe parcursul catorva zile pentru ca prind un digg sau mai stiu eu ce. E corect sa se bata ei cu pumnul in piept pentru asta? Nu e corect, dar se practica.![]()

Răspunde cu citat