De ce am eu impresia ca tu iti cam bati joc de forum cu ultimele tale postari, idei si threaduri "inteligente" ?
Poate e doar o impresie....
Abia astept !
De ce nu ?!
Ce primesc de banii astia ?
Imi numar fiecare firfirel !
Ce e ala un acatist ?
De ce am eu impresia ca tu iti cam bati joc de forum cu ultimele tale postari, idei si threaduri "inteligente" ?
Poate e doar o impresie....
Nu imi bat joc de forum deoarece eu tratez niste subiecte foarte serioase , pentru ca din pacate sunt foarte multe persoane care isi fac un site cu gandul sa-l dezvolte si sa-l vanda cu profit , iar eu nu fac altceva decat sa vin cu idei de afaceri , si oricine citeste postarile mele poate sa faca o afacere la cheie !
Cautarea dupa cuvantul cheie acatiste intoarce 88.900 rezultate iar cuvantul pomelnic 25.200 , aceste doua cuvinte fiind cuvintele cheie pentru un astfel de site , dupa parerea mea .
Primul site de pe prima pagina are 11.198 vizitatori zilnic iar numarul zece are 108 .
Numarul 2 are doar 3 vizitatori si nu a mai fost actualizat din 28.04.2005 , iar numarul trei este subdomeniu de la as.ro .
In plus , potrivit BOR " Toate aceste texte sunt libere ca circulatie (nu exista drepturi de copyright pentru ele). Totusi datorita legislatiei in vigoare din Romania, editurile particulare nu pot folosi aceste texte pentru publicarea lor, acest drept fiind rezervat exclusiv Bisericii. In cazul in care sunteti cetatean al unei alte tari, va recomandam sa consultati legislatia din locul unde va aflati. "
Cautarea dupa cuvantul cheie mantuire intoarce 341 000 rezultate , asa ca nu-l recomand deocamdata .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)