Desi nu am deloc treaba cu religia si cu biserica nu e prea ortodox. Insa parca auzisem ceva la televizor de un astfel de site si cica lumea trimitea bani ''ca prostii'' ca sa fie citit acatistul in biserica.
Abia astept !
De ce nu ?!
Ce primesc de banii astia ?
Imi numar fiecare firfirel !
Ce e ala un acatist ?
Desi nu am deloc treaba cu religia si cu biserica nu e prea ortodox. Insa parca auzisem ceva la televizor de un astfel de site si cica lumea trimitea bani ''ca prostii'' ca sa fie citit acatistul in biserica.
Eu nu am auzit , dar cred ca ar fi un site util !
L-as face eu , dar mi-e frica sa nu primesc pe el decat acatiste de multumire de la Biserica Ortodoxa Romana , in loc de procente din cifra de afaceri aferenta serviciilor contactate prin intermediul siteului .
Ar fi o afacere de viitor , dar trebuie sa coopereze si Biserica Ortodoxa Romana !![]()
Fiecarea biserica sau manastire ar beneficia de o pagina separata !
As face si un top ala acatistelor si al sumelor trimise !
Parca vad pe site promotie la acatiste , sau anunturi de genul " trei la 10 (100) lei ", "platesti trei si primesti patru ", pentru acatistele date in perioada ../../.... - ../../.... se ofera un discount de 25 % sau lumari gratis .![]()
In definitiv comertul cu indulgente a fost inventat demult .![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)