No amu' venim si noi cu o rugaminte. CIne poate cruta un loc in website-ul propriu, il rugam sa ne puna un link.
Eu unul am pus in http://www.xperts.ro .
No amu' venim si noi cu o rugaminte. CIne poate cruta un loc in website-ul propriu, il rugam sa ne puna un link.
Eu unul am pus in http://www.xperts.ro .
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am postat si eu, nu demult o asemena rugaminte in Lista directoare web romanesti. Dar nici un raspuns.
Poate ai mai mare succes Cristian.
Link pus pe http://www.seo.rs256.net/ .
Ps: la tine e cu titlul (buton) SEO Forum dar link-ul e spre site..![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Corect. Repez]Postat în original de Krumel @ Jan 6 2006, 09:56 AM) [post=8741
Ps: la tine e cu titlul (buton) SEO Forum dar link-ul e spre site..
[/QUOTE]
Corect. Repezeala![]()
Am corectat. Mersi.
Si eu sper, mai ales ca forumul asta merita. Contribui si eu cu un link dar nu pot sa-]Postat în original de Krumel @ Jan 6 2006, 11:56 AM) [post=8741
Am postat si eu, nu demult o asemena rugaminte in Lista directoare web romanesti. Dar nici un raspuns.
Poate ai mai mare succes Cristian.
[/QUOTE]
Si eu sper, mai ales ca forumul asta merita. Contribui si eu cu un link dar nu pot sa-l pun decat incepand de luni.
intr-una din zilele astea o sa pun si eu, macar pe pagina de link-uri pt. inceput.
poate ar fi bine sa puneti aici un exemplu de anchor text, eventual o descriere pt. cine are spatiu...
Nu facem o chestie de "parteneriat strat]Postat în original de lixor @ Jan 6 2006, 08:15 PM) [post=8763
intr-una din zilele astea o sa pun si eu, macar pe pagina de link-uri pt. inceput.
poate ar fi bine sa puneti aici un exemplu de anchor text, eventual o descriere pt. cine are spatiu...
[/QUOTE]
Nu facem o chestie de "parteneriat strategic" cum e la gazduire.info?
Asa ar trebui...dar nu vad cine sa se bage.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
]Postat în original de ITE @ Jan 6 2006, 10:07 PM) [post=8765
Nu facem o chestie de "parteneriat strategic" cum e la gazduire.info?
[/QUOTE]
Adica? Scuzati ignoranta![]()
Pot pune pe murfi link direct catre seopedia, insa ar fi de preferat sa fie un articol SEO consistent, scris de cineva din staff-ul seopedia.
Putem face o intelegere si pun mai multe linkuri pe murfi. Conditia mea ar fi doar una: exclusivitate asupra articolului, bineinteles, se specifica autorul si toate drepturile ii apartin, insa va fi publicat doar pe murfi.
Avantajul ar fi major fata de un simplu link cred eu, si ar fi pentru ambele parti. Cititorul ar avea un "preview" la ceea ce inseamna valoarea seopedia si ar vedea concret ca are ce invata. Avantajul pentru murfi ar fi o pagina cu un continut frumos si valoros.
Luni pun linkul pe murfi, si astept un raspuns la propunerea mea.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
<div class='quotetop'>QUOTE(toto @ Jan 6 2006, 11:23 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Luni pun si eu link pt seopedia pe murfi. Anchor "Forum SEO" e bine ? Sau spune tu cum vrei...
[/QUOTE]
E perfect Toto. Anchor-ul oricum e la alegerea ta.
<div class='quotetop'>QUOTE(Miromulus)</div><div class='quotemain'>
Adica? Scuzati ignoranta[/QUOTE]
Adica sa oferim un link spre cei care au website-uri SEO related, in schimbul link-ului lor. Ah nu suna bine, dar este o idee buna in general. Oricum toti acest membrii ar trebui sa aiba un cont, deci sa participe la discutii, sa fie transparenti etc.
Intelegi ideea.
Poti vedea ideea celor de la Rohost in www.gazduire.info .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)