Citat Postat în original de Toto Vezi Post
Ok... de acord cu ce spui tu... Insa ma revolta nesimtirea cu care, in general, natiunea americana acapareaza si tind sa controleze tot ce ii intereseaza pe ei... De la petrolul international (vezi razboaie "umanitare" care de fapt urmaresc preluarea campurilor petrolifere) pana la domenii web...

Aveti idee cate domenii .RO sunt detinute de americani si companii americane care majoritatea nu au nicio legatura cu romania?? Sute, poate chiar mii... Ei de ce au dreptul la domenii .ro si noi nu avem la .us?

Si frustrarea mea vine in mare parte de tot de la actiuni generate de ei... Domeniul respectiv l-am luat .us pentru ca varianta romaneasca era detinuta de o corporatie americana !!!!! Deci ocupat tot de ei ! WTF???

Referitor la SPAM - nu stiu, posibil, ramane de vazut... Mie nexus nu imi spune nimic - poate doar nu cunosc eu, poate e spam... O sa ma interesez...
Pentru ca ei au politicieni care detin ceva in nadragi, spre deosebire de ai nostri care sunt cam "cheliosi" pe acolo.
Daca ei fac manevra asta nimic nu va mai fi sigur pentru nici un domeniu, indiferent de tld, pot gasi motiv pentru a te "usura" de un domeniu bun.