Bannerul a fost inlaturat mai mult nu se putea facea, in schimb vezi poate a ramas cookies la tine.
Bannerul a fost inlaturat mai mult nu se putea facea, in schimb vezi poate a ramas cookies la tine.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
In cookie-uri nu avea cum sa ramana
Eu nu vad nicio diferenta intre bannerul de aici si cel care este acum pe site.
Curata-ti cache-ul de la site - ctrl + f5
Nu a zis nimeni sa te ascunzi, ci sa nu-ti mai dai cu parerea asa de mult si sa nu te mai contrazici atata.
Esti departe de ce ziceam eu, regret ca ma repet. Greseala ai facut'o si nu ai cum sa o stergi, eu vorbeam acolo despre consecintele greselii tale care incerci sa le diminuezi. (De curiozitate.. un plan asa de nesimtit de a fura munca unui om poate sa aibe o motivatie? ha-ha)
Stiu ca esti un guru da' asta-i epica.Bannerul a fost inlaturat mai mult nu se putea facea, in schimb vezi poate a ramas cookies la tine.
QED
Ok, aproape ca nici nu sesizasem diferenta.
<meta name="designer" content="Dragos Nicu" />
<meta name="descriere" content="blog, blogosfera, personal,seo, sem, business, filme, muzica, tutoriale" />
<meta name="keywords" content="arhi,arhiblog,blog,blogosfera,blogoshere, caricaturi,fun,funny,cum sa devin hacker,cum sa hack un site,cum sa hackaresti un site,cum sa spargi un sait,cum sa spargi un site,h4ck,hack,hacker,66,descarca jocuri,descarca ultimele jocuri,download jocuri,download jocuri gratis,jocuri,jocuri 2008,jocuri actiune,jocuri barbie,jocuri carti,jocuri fotbal,jocuri funny,jocuri noi,jocuri pentru copii,.ro,beer,bere,filmulete funny,iaurt,iaurt de bere,poze,poze funny,yogurt,cum sa,download recent entries plugin,recent entries,recent entries plugin,tutoriale,tutoriale wordpress,wordpress,wordpress recent entries plugin,wordpress tutorials,haha,scam,scam page,spam,filme,filme 2008,filme 2009,filme ianuarie 2009,filme iulie,filme iulie 2008,hancock,hancock trailer" />
Astea ce sunt?
bai, analistilorcalmati-va ma
dragos, nu le mai raspunde ma la securistii astia... ca te intorc astia si te rastorc pe toate partile.
ai facut-o ai facut-o... asta ehai bafta si lasa'i sa abereze ca daca te tii dupa ei numai termini niciodata.
iti dai seama, MAESTRII acestia ai... cum sa zic sa nu jignesc cu toate ca ar merita... TOTI... bine, ramanem numai la maestrii... iti dai seama ca ei acuma cauta nod in papura numai ca le-ai raspuns si ai avut tupeul sa iti sustii punctul de vedere.
Dar daca cumva, vreodata, i'ar prinde cineva cu ceva.. vai de mine... sa vezi atunciamenintari cu judecata si alte alea
bai, ceausistilor... lasati acuzatiile ba, lasati omu in pace... ce va tot aia grija pe voi ce a facut el?
i-ati zis odata, de doua ori... ba chiar de 3 ori... dar gata ma, ajunge... mai slabiti omu ca dati in altele.
vai viata noastra de romani.
ne dam patrioti dar ne batem joc de rasa noastra... in loc sa ne ajutam, ne rupem gaturile pe unde ne prindem... asa vreti sa supravietuim? NEVER!
I don't know much...
Apropo de keyword-urile sale, dragă Draqos... tu care parcă aveai şi blog pe care dai lecţii seo..
dă-mi voie să-ţi ofer eu o lecţie seo,
la META KEYWORDS pui cuvinţelele pentru care OPTIMIZEZI un sait, cuvinţelele la care ai keyword density mare, degeaba bagi tu în meta "cum sa spargi forum" când nu ai decât un articol vai de mama lui despre asta.. care nici măcar nu şade pe prima pagină. Total inutil!
LE: iată şi saitul pe care dă lecţii de seo http://seo-related.com/
Ultima modificare făcută de doro; 8th July 2008 la 22:17.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)