Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Am avut si eu in trecut o problema cu o astfel de firma rau platnica(agentie imobiliara).
Mi-au dat un avans de 20%, iar dupa ce le-am terminat site-ul i-am mai asteptat 6 luni, pana la urma le-am sters site-ul...
Daca va incurcati cu firme care sunt la inceput de drum, cereti inainte un avans de cel putin 50%
<meta name="generator" content="Web Page Maker">
LOOOOOOOOL
Eu l-as fi dat in judecata pe domnul respectiv care si-a permis sa faca asta pe site-ul companiei respective... Daca aveau contract, trebuia sa rezolve problema pe calea legii, nu sa isi faca el dreptate in felul asta infantil si care oricum, nu ii aduce nimic...
Cu ce drept si-a permis sa faca asta? Nu e cumva incadrabil la hacking?! Daca avea datele de acces ftp si a putut sa intre, nu inseamna ca avea si dreptul sa faca ce a facut. Nu inteleg de ce ii laudati actiunea de 2 bani si de ce aruncati cu pietre in firma respectiva... Poate ca el nu si-a facut jobul corect si ei au refuzat sa faca plata... poate... poate... Sunt multe variabile pe care nu le cunoasteti, si totusi ii dati dreptate lui... Nu cred ca e corect.
Repet: indiferent cum ar sta situatia, si indiferent care este problema intre ei, NU avea dreptul sa faca ce a facut, a fost o actiune ilegala.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Toto, eu am pus-o ca o gluma. Este logic ca nu stim ce e in spate, dar sincer nici nu conteaza.
Altfel daca ai sta sa gandesti inainte sa razi, nu ai mai rade niciodata.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
noi romanii, avem o problema cand vine vorba de a face plati unor persoane care ne-au facut un serviciu. tipic. nu cred eu ca tipul respectiv a afisat treaba aia numa asa sa se afle in treaba, o fi dat de niste romanii neplatitori. naspa. intr-un fel merita ce le-a facut la site.
Anunturi gratuite produse apple
Ne distreaza pe toti ce a facut, insa totul poate lua o nota destul de dramatica ptr autorul celor 3 randuri.
Ne place sau nu societatea e guvernata de niste reguli din care amintim contractul si legile.
E drept, exprimarea lasa de dorit, dar ideea de baza nu vad de ce sa nu fie facuta publica. "Nu am fost platit, deci am pus aceasta pagina in locul sitului." Ce nu e legal in asta?
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)