E drept, exprimarea lasa de dorit, dar ideea de baza nu vad de ce sa nu fie facuta publica. "Nu am fost platit, deci am pus aceasta pagina in locul sitului." Ce nu e legal in asta?
E drept, exprimarea lasa de dorit, dar ideea de baza nu vad de ce sa nu fie facuta publica. "Nu am fost platit, deci am pus aceasta pagina in locul sitului." Ce nu e legal in asta?
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Şi atunci care mai e logica contractelor? Ar fi nevoie doar de o bâtă (sau acces FTP în cazul de faţă) pentru rezolvarea diferendelor.
Toto are dreptate. Dacă e un contract la mijloc, atunci firma de design va avea mari probleme (sau ar trebui sa aibă). Dacă nu e contract, atunci ..... se înţeleg ei.
In contract nu se mentioneaza ca intri in posesia lui daca nu platesti suma integrala sau partiala.
Chiar daca are contract webdesigneru e 100% clean.Este posesorul sitului pana plateste clientul suma integrala.
E ca si cum ai cumpara ceva in rate![]()
Dar in contract scrie ca designerul poate scrie :
pe site? Sau asta e in loc de penalitati in caz de neplata.Sătul de idiotenie. Asa se întâmplă când firmele mari se ca*ă pe ele pentru 200 euro.
Proprietarul siteului stie unde ma gaseste.
Daca este contract, iar firma care a comandat siteul are un pic de orgoliu, nu il vad bine pe designer.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)