Dintr-o pura intamplare ajung aici: urbansiasociatii.ro/despre.html !!!
Toate bune si frumoase, ma uit pe la poze... zic MAMA, super companie frate, uite ce birouri au... uite ce dezvoltati sunt, am vazut ce birou au in USA... vai de mine! Stateam si ma gandeam: de ce au facut atata circ pentru nu stiu ce acuzatie care li-se mai aducea pe aici... ca doar, la banii lor, plateau o amenda si gata.
Buuun, merg eu ince incet, in jos pe paginaCraiovean fiind... cand ajung la Sediul societatii din Craiova, ce vad? FOTOGRAFIA UNIVERSITATII DIN CRAIOVA !!!
BAI FRATE, am fost pe jos!!! cum sa zici ma mancatias ca ai sediul in Universitate ?Nu imi vine sa cred! oamenii astia is chiar imbecili, JUR! E in regula, e adresa sediului acolo, dar pune frate poza sediului, nu poza Universitatii
Am stat si m-am gandit, zic... poate au pus cate o poza reprezentativa din fiecare oras... dar la Cluj, observati ca este chiar sediul lor, ca vad ca au un banner acolo
Am ramas prost si cu o portie buna de ras.. acuma si intrebarea:
Prima poza? e chiar sediul lor din Usa, sau vreo alta universitate?
Cei care sunteti din celelalte orase, si recunoasteti cladirile... ce ziceti, acolo au ei sediul ?![]()

Craiovean fiind... cand ajung la Sediul societatii din Craiova, ce vad? FOTOGRAFIA UNIVERSITATII DIN CRAIOVA !!!
Răspunde cu citat