Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Cat ati da pe acest design ?

m0n5t3r este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th January 2005
    Locaţie
    intre tastatura si scaun
    Posturi
    52
    Putere Rep
    40

Implicit

mentalitatea rent-a-coder si a template-urilor facute pe banda sa traiasca!
    Dupa mine, designul e fain, merita cel putin 7-800€. De ce?
    [list][*]pretul nu e mare, daca te gandesti ca probabil a durat multe ore realizarea lui (si cine stie cate alte design-uri care "n-au iesit")[*]cu exceptia culorii textului de la meniu, care e cam greu de vazut, usability issues nu prea exista la nivel de design[*]publicul tinta e format din oameni cu bani, care au conexiune buna la internet, designul e menit sa incante ochiul si o face foarte bine[*]in industria sexului se poate castiga bine daca stii sa-ti conduci afacerea (marketing, etc)
    [list]
    \"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.\" -- Rich Cook

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

m0n5t3r - sa fim seriosi. 7-800 de mii de lei vechi cred ca ziceai .

Pai incep cu inceputul - nu cred ca are drept sa foloseasca acele imagini (posibil sa ma insel), dar nu cred ca le-a cumparat :p.

Mie mi se pare un design lipsit de culoare si "prea gri". Lucrarea nici macar nu e gata. Cred ca pretul il bagam cand e gata :p (template-ul).
    Boingeanu Ben

misu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    637
    Putere Rep
    40

Implicit

omul a muncit pe designul asta. nu mai fiti asa rai fara motiv. daca voi munciti pe gratis sau pe nimic, daca va place sa va prostituati intelectual e treaba voastra...

in alta ordine de idei eu spun ca asa poti afla un pret cinstit pt tine: calculezi numarul de ore pe care le-ai petrecut muncind la design, apoi inmultesti cu cat consideri ca ti se cuvine tie pentru o ora de munca (in functie de experienta pe care o ai si alti factori... sunt sigur ca stii sa apreciezi cat ai merita pt o ora).
    Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare

misu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    637
    Putere Rep
    40

Implicit

ben, daca tu esti asa bun la design si muncesti pe asa putini bani, o sa apelez numai la tine pe viitor cand am nevoie de ceva. ce zici? batem palma?
    Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare

andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0

Implicit

[quote=m0n5t3r]mentalitatea rent-a-coder si a template-urilor facute pe banda sa traiasca!
    Dupa mine, designul e fain, merita cel putin 7-800�. De ce?
    [list][*]pretul nu e mare, daca te gandesti ca probabil a durat multe ore realizarea lui (si cine stie cate alte design-uri care "n-au iesit")[*]cu exceptia culorii textului de la meniu, care e cam greu de vazut, usability issues nu prea exista la nivel de design[*]publicul tinta e format din oameni cu bani, care au conexiune buna la internet, designul e menit sa incante ochiul si o face foarte bine[*]in industria sexului se poate castiga bine daca stii sa-ti conduci afacerea (marketing, etc)
    [list]

pareri argumentate frate! asa zic si eu... 7-800 nu as da, dar 4-500 as da in mod sigur. apelez si eu la tine ben . Bravo GExGE!

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Originally posted by m0n5t3r
    [b]mentalitatea rent-a-coder si a template-urilor facute pe banda sa traiasca!
    Dupa mine, designul e fain, merita cel putin 7-800�. De ce?
    [list][*]pretul nu e mare, daca te gandesti ca probabil a durat multe ore realizarea lui (si cine stie cate alte design-uri care "n-au iesit")
    Pe mine, ca si client, chiar nu ma intereseaza cat a muncit designer-ul, sau cate "nereusite" a facut .. Ma intereseaza produsul final. Daca il face intr-o ora sau in 2 zile, e treaba lui.

[b][*]cu exceptia culorii textului de la meniu, care e cam greu de vazut, usability issues nu prea exista la nivel de design
    Asta este doar parerea ta.. Intreaba un designer "batran" si iti va da 10 argumente de contra la designul respectiv..

[b][*]publicul tinta e format din oameni cu bani, care au conexiune buna la internet, designul e menit sa incante ochiul si o face foarte bine
    Daca ai bani nu este obligatoriu sa ai si net pe masura.. In Romania inca este lipsa de provideri de net adevarat. Sunt putini, nu acopera toate zonele (nici macar in Bucuresti 100%) si calitatea e oricum mediocra... Revenind la design, nu intotdeauna catch-eye-urile sunt de folos..

[quote=m0n5t3r][*]in industria sexului se poate castiga bine daca stii sa-ti conduci afacerea (marketing, etc)[list]

Regula valabila de altfel in orice domeniu, nu doar in "industria sexului"...

Personal, am cotat ca fiind "slabut" designul, din punct de vedere al internetului, site-ului, user-friendly, etc... Este totusi vorba de un site, nu de o fotografie sau de un tablou.. Site-ul trebuie realizat intr-o asa masura incat sa nu fie tablou.. Nu stiu daca m-ati inteles... Dar, pana la urma, fiecare face cum il taie capul, sau cum crede ca e mai bine.. Personal nu as fi mers pe ideea asta ..

zaducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    119
    Putere Rep
    39

Implicit

eu daca as fi strain as da 100 - 150 de $( daca sunt roman dau numa 50-75 $ ) pen' ca nu imi place trecerea de la splash screen cu fundal negru la fundal alb parca sunt 2 pagini de la 2 site-uri diferite ...
    e facut curat imi plac in principal vectorialel de la butoane si faptul ca site-ul se identifica cu un logo bine stabilit....eu unu as ridica butoanele mai sus ca sa nu se suprapuna si sa am destul loc pt content etc. :p

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Parerea mea din nou ca e lipsit de imaginiatie. Fonturile sunt orbile, asezarea in pagina denota ca esti programator si nu designer.

Eu ma feresc sa fac pagini si apelez la designeri. Ar trebui sa faci si tu la fel, varianta 2 e mai urata ca prima.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0

Implicit

Originally posted by mmariusel
    [b]Parerea mea din nou ca e lipsit de imaginiatie. Fonturile sunt orbile, asezarea in pagina denota ca esti programator si nu designer.

Eu ma feresc sa fac pagini si apelez la designeri. Ar trebui sa faci si tu la fel, varianta 2 e mai urata ca prima.

Eu cred ca varianta 2 e mai ok decat prima, imi place mai mult. Faptul ca te feresti sa faci pagini web si incurajezi pe altii sa faca la fel (heh, mai mult descurajezi ) e urat si nu face bine nimanui, nu e constructiv.

Cu fonturile sunt de acord. Destul de multe, si puse alandala. Prima chestie: As renunta la Times. A doua chestie: as alege Arial, cum tot designul este, banuiesc bazat pe Impact (sau Haetenschweiller), fonturile merg bine.

Succes,
    Andrei

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu ii sfatuiesc pe toti sa incerce sa faca si design-ul din 2 motive:

1. Prima cerinta, chiar si in cazul unui talent nativ, ca un design sa fie reusit este ca designerul sa aiba experienta.

2. Chiar daca nu reusesti sa ajungi la rezultatul dorit de fiecare data, vei sti mai bine ce sa ceri de la designerul care va face treaba in locul tau. Din nou, experienta te ajuta sa fi un "client" avizat. Chiar daca ai vazut sute de site-uri, informatiile pe care le vei obtine facand un layout cu mana ta iti vor aduce un mic plus.

Si ar mai fi ceva. Ai nevoie de cunostine din ambele domenii, cod si design, chiar daca te specializezi doar in unul singur. Toti ati vazut site-uri foarte frumoase dar care sa incarca dupa juma' de ora. Evident exista si opusul lor in care orice urma de bun gust si culoare e sacrificata de dragul optimizarii si a reducerii numarului de KB.

p.s. Va vine sa credeti ca un client mi-a cerut sa modific un logo pentru ca avea 3.9 kilobytes si era prea mare?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum folosesc acest tip de selector css?
    De Popescu Marian în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th June 2010, 18:39
  2. Se merita acest tip de spam?
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th February 2009, 12:04
  3. cam cat ar valora acest domeniu
    De anuntul în forumul Domenii
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd May 2008, 16:30
  4. Cat ar face acest portal ???
    De Daniel_G în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th June 2007, 18:54
  5. Cat valoreaza acest website?
    De GHx în forumul Website-uri