Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 44

Subiect: Zapp rulez

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    885
    Putere Rep
    40

Implicit

Sue the mother fuckers...
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

mihaipopescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th November 2005
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

ce sa sue, nu exista nici un contract, nu e garantat nimic.. banii s-au dus Sper sa rezolv cumva, ca de mult imi pusesem sperantele in solutia asta, umblu destul de mult si cei 10-15k/sec dati tot de Zapp nu imi sunt suficienti... dar daca asta merge la fel e culmea

Oricum.. am facut teste la ei pe site, deci cam situatia ideala.. si am avut rezultate intre 50kbps si 450kbps.. majoritatea cam la 200-250kbps. Este infim față de cat e laudata conexia asta... ce sa mai zic, sunt FOARTE dezamagit. Cand o sa reusesc sa instalez modemu' si pe laptop o sa mai fac teste si in alte zone ale buc.. oricum download metropolitan cu 15-35 k/sec atunci cand promovezi 2.4mbps este RUSINOS. Chiar am observat ca merge mai bine daca scot proxy-ul ala care vine default.

In mod ideal ar trebui sa fie 300 K/sec. E nu zic, macar jumatate.. ce jumatate.. 1/3 din asta, undeva pe la 100 K/sec.. da nu de 10x mai putin.. da-o naibii. Exact asa era promovat si serviciul vechi. De 15x mai mult decat dialup! Ete na! dialup= 5K/sec. Zapp= 15 K. Intr-adevar. Oricum, sunt siderat ca poate exista o asa dezinformare

cu unele din driverele de pe site merge cat de cat. pe laptop se conecteaza la ~900kbps, deci in nici un caz 2400 sau aproximativ.. odata merge, odata nu, deconecteaza cand vrea el. in concluzie maine dimineata sunt la suportul tehnic, daca nu la telefon la fata locului. Daca nu se rezolva incep campania de informare publica, prin toate mijloacele de care dispun O sa scriu si un articol asemanator cu cel scris de dl. Cristian. Inca nu m-am trezit, este I N A D M I S I B I L ce vând ăștia, ca altfel nu-i pot numil. Imi pare rau, ma duc sa ma culc, simt ca-mi explodeaza țeasta de draci. cya tomorrow.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th November 2005
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

ok.. tocmai am revenit de la suportul tehnic. Este evident cu driverul ala modificat, reusisem inca de aseara sa-l instalez. Acum, e evident ca viteza reala este cu totul alta decat cea promovata... de la 300-500 kbps pana la 1 sau 2mbps e cale foarte lunga, din pacate. Asta e situatia, oricum bataie de joc cu driverase modificate luate de pe net... Daca nu aveam net decat prin modemul nou achizitionat?

Din pacate cu driverele alea modificate, doar puse asa pur si simplu NU merge, cand dai connect spune lipsa semnal, face un reboot si gata Reusisem aseara cu unele dintre ele dar naiba mai stie care.... mda.

Am pus driverel old.. merg, prost. cam 15-20 K/sec.. jenibil. Asta e. Bine macar ca merge Or sta power userii pe download acu dimineata si nu mai e banda?

ealex este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd September 2005
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

oarecum on/off-topic previziunile mele in bila de cristal spun ca zapp are sanse foarte mari sa o suga foarte tare odata cu intrarea Vodafone alaturi de Connex pe piata. Asta fiindca Vodafone e jucator mare si are interes sa puna mana pe piata de business pe care connex-ul a pierdut-o zapp-ului in trecut.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th November 2005
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

mda.. oricum pt. o solutie wireless este decent, prostia este la partea software care este incredibila, nici acum nu-mi revin si la promovare, viteze umflate cu pompa etc. In situatii ideale (text) cu certitudine ar merge la 100-150 K/sec, macar sa se apropie de 1mbps.. dar fisiere nu cred ca o sa vad vreodata la viteza asta Sper sa scoata totusi in timp util niste drivere ca lumea, cu lipituri din astea nu stiu cati stau sa-si bata capul.

phane este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0

Implicit

Originally posted by ealex
    [b]oarecum on/off-topic previziunile mele in bila de cristal spun ca zapp are sanse foarte mari sa o suga foarte tare odata cu intrarea Vodafone alaturi de Connex pe piata. Asta fiindca Vodafone e jucator mare si are interes sa puna mana pe piata de business pe care connex-ul a pierdut-o zapp-ului in trecut.
    asa o sa fie. trebuie sa asteptam doar un picutz sa intre 3g de la connex/vodafone k lumea. sa vad atunci reactia zapp.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Si sa nu uitam ca in curand se relanseaza un al 4-lea operator GSM. Asa cum o fi el mic si amarat trebuie sa muste din cota cuiva. Concurenta cat mai mare ar trebui sa faca bine pietei.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    885
    Putere Rep
    40

Implicit

Originally posted by Bruzli
    [b]Si sa nu uitam ca in curand se relanseaza un al 4-lea operator GSM.
    Care e cel de al 4-lea?

Cred ca ar trebui sa ma mai uit pe la TV
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

relansare - vechiul Cosmorom care au fost cumparati prin primavara parca

FireEyes este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

4-lea operator GSM.
    poate 4-lea operator mobil.
    Radio live | Taxi
    text ce tine loc de imagine ;)

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •