sters datorita unei pauze in gandireMersi ben.
![]()
miro - aicea e faza cu zapp-ul, partea cu neogenul e in alt topic :p
Boingeanu Ben
Am o rugaminte va rog. Confirmati-mi ca dvs. "reprezentati" compania ZAPP, pe acest forum ?Originally posted by Andrei Toma
[b]ma inregistrasem cu intentia de a raspunde atacurilor venite din partea utilizatorilor acestui forum insa, pentru moment, o sa ma abtin
NOTA: va rog nu faceti confuzie intre persoana Andrei TOMA si compania pe care o reprezinta.
Este un cuvant foarte mare. Daca da, va rog afisati comentariile apropo de articolul aparut in www.xperts.ro.
Articolul nu ataca, ci prezinta CONCRET (imagini ca dovada) deficientele aparute in serviciile si produsele pe care compania ZAPP le ofera, dupa 3 ani de activitate in Romania.
PS : snapshot-urile si articolul au fost create, ruland CD-ul software venit cu un telefon Z110, achizitionat acum 2 saptamani. Deci excludem varianta folosirii unui CD vechi.
Deasemenea excludem varianta unui caz "singular". Stiti foarte bine ca nu este cazul sa va mentineti afirmatia.
O explicatie profesionala ar fi cea mai indicata.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
asa cum am precizat anterior, user-ul Andrei Toma nu reprezinta nimic altceva decat persoana Andrei Toma, in nici un caz nu reprezinta compania la care lucrez
Texte de marketing. Din pacate cei care lucreaza la o firma fac rotile sa se invarta. Oameni ca tine, ca mine, si ca restu' au scos frumusetea de cd. Nu firma de capul ei. Oamenii gresesc. Firmele nu, asa-i?Originally posted by Andrei Toma
[b]asa cum am precizat anterior, user-ul Andrei Toma nu reprezinta nimic altceva decat persoana Andrei Toma, in nici un caz nu reprezinta compania la care lucrez
Anyway... si experienta mea cu zapp este una dureroasa. O conexiune care ma multumea la inceput, a ajuns dupa 2 ani sa fie mai proasta ca un dial-up. Cand am sunat la serviciul clienti, mi s-a explicat ca a fost intr-adevar o problema, ca mi-au fost "ajustate" anumite setari.
Elegant era ca pe perioada in care practic nu am putut folosi serviciile zapp, sa-mi fie returnate consturile... macar partial.
Concluzia mea... Zapp, ce mai proasta afacere pentru un abonament home user. Poate pentru unul corporate, de cateva mii de usd, merita, ca la banii aia o fi bagat in seama.
Si acuma, revenind la cd... voi n-ati auzit de QA fratilor? Va dati firma mare... si scoateti asa ceva pe piata... rushinica...
Numa' bine... si cat mai putine greseli.
Andrei Toma si-a facut user pe forum ca sa ...ce?
sauma inregistrasem cu intentia de a raspunde atacurilor venite din partea utilizatorilor acestui forum insa, pentru moment, o sa ma abtin
NOTA: va rog nu faceti confuzie intre persoana Andrei TOMA si compania pe care o reprezinta.
asa cum am precizat anterior, user-ul Andrei Toma nu reprezinta nimic altceva decat persoana Andrei Toma, in nici un caz nu reprezinta compania la care lucrez
Daca aveti o explicatie de dat, va rugam sa o faceti. Daca nu..va rugam sa faceti altceva.
Discutiile nu fac referire la SEO.
Asa cum au fost sterse topicuri referitoare la alte subiecte, ce nu tineau de SEO (chiar daca e categoria Bar, lobby... ) ar trebui si asta incheiat cat de curand.
Deci aveti cuvantul domnule.
Mai concis decat ce ati postat pana acu. Ma gandesc ca v-ati inscris cu un rost pe acest forum.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
m-am inscris pentru ca m-au deranjat ironiile legate de titulatura mea, dar poate persoanele care le-au facut stiu mai bine ce pregatire am
Poate nu stiu. Poate sint justificate ironiile. Poate..poate.
Deci va invit sa raspundeti "atacurilor" sau sa ne ignorati total.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cu greu NU reusesc nici eu sa instalez pe laptop (Dell -centrino) si de abia abia le pun pe desk.. cand... surpriza, dau un test la dumnealor pe site, si ce vad 55kbps. Daca pe asta am dat eu 6.500.000 lei, nu stiu ce sa mai zic, ori am gresit eu ceva (desi am urmat PAS CU PAS) instructiunile din manual, ori marele EV-DO este de fapt, scuzat-mi expresia, o bășină! Si mai si scrie cand selectezi EV-DO, 300-500 K/sec. Poimarți. Se misca fff prost.Originally posted by andypopa
[b]Mie Zapp mi se pare execrabil. Netul merge cum merge pe z710, dar sa vedeti EV-DO, faceti pe voi de ras.
Cu greu reusesc instalez driverele Z010 pe desktopul meu, ca pe laptop nu vroiau oricum, orice le faceai. Bag eu niste date p'acolo la dial-up, si se conecteaza baiatu'... Mere la 120kb/s downloadul, dupa 45 de sec, gata, disconnected, asta in conditiile in care eram in capitala si nu il miscase nimeni. Penibil... Ce internet mobil fratilor. Mai bine iti iei netu' prin satelit dupa tine cu dish cu tot...
Remind me not to get subscribed.dar exista o taxa micuta de $200! Shocked![]()
Acum reinstalez pe curat Windows-ul sa vedem... reiau tot de la zero, daca nici acum nu merge, innebunescMi-a balmajit ceva băiețașul de la vânzări, să las bateria scoasă ca e mai bine și că sa sun la suportu' tehnic daca nu reusesc să instalez pe laptop, ca unele laptopuri nuștiuce incompatibilitate au...... deprimant, foarte deprimant
Știe cineva de unde pot fi luate driverele alea compatibile cu laptopurile?
![]()
mda, am restaurat o imagine Ghost si evident ca instalarea modemului se blocheaza in acelasi punct. Crezusem ca interfereaza cumva cu modemul anterior (Z510), dar nu are nici o legaturami se pare incredibil ca exact pentru ce a fost conceput, mobilitatea, sa nu mearga din prima. E pur si simplu bataie de joc, de ce mai exista acel CD, daca nu sunt drivere bune pe el?? E prea tarziu ca sa mai sun la suportul tehnic, dar maine dimineata la prima ora sunt peste ei. pur si simplu tremur de draci, ar fi trebuit sa plec pana la poiana țapului cu niste treaba si nu am net, acum in loc sa dorm stau si rascolesc google-ul dupa raspunsuri. Foarte interesant.
edit:
am gasit o pagina la zapp pe site ( google, nu scrie in manual si nu exista link-uri din alte pagini zapp catre ea):
http://www.zappmobile.ro/data/ro-drivers.html
Z010 Modem - installer for Windows: ZappInstallerZ010.zip (11.8MB)
Z010 Modem - driver for Windows: driver_Z010.zip (35.3KB)
Z010 Modem - old driver for Windows: Driver.zip (422KB)
Z010 Modem - old driver for Windows modificat: Driver_modif.zip (429KB)
Z010 Modem - script for Linux: linux-evdo.tar.gz (535B) readme.txt(1K)
Care din ele or fi pe CD, nefunctionale cu anumite laptop-uri (nu eu am spus asta, ci acel domn de la vanzari)?? Imi suna ca ala modificat ar trebui sa mearga, dar nu stiu...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)