Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: USL - Filmul

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit USL - Filmul

http://homepage.mac.com/spulbergs/Menu4.html

USL reprezinta initialele a trei cuvinte. Este un film despre un tanar, viata si alegerile pe care le facem. E despre a nu realiza prea tarziu ca ti-ai ratat existenta.
    Ia-o la drum!
    Elibereaza-te de prejudecati! Urmeaza-ti visul!
    Traieste! Esti inca viu!

Lung metraj independent de fictiune filmat in format digital.
    Un film care nu vorbeste despre mizerie, gunoaie, aurolaci, manele si securisti.
    7 oameni care vor sa faca un film.
    Povestea unui om.
    O idee.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

BULL SHIT!!!

Trailerul este de cacat - mai concret fade-urile alea si textul gigantic care nu spune nimic concret si rupe ceea ce era cat de cat "vizionabil" (fazele desenate de mana gen storyboard); iar ideea "help us raise 13,000 euros... call this number" este aberanta. In plus, chestiile de genul "nu suntem tepari, etc." sunt aiurea rau.

Mai bine intocmesti un plan de afaceri bine pus la punct in care sa punctezi toate elementele, si altfel te prezinti in fata unor oameni cu bani. Altfel, baietii astia vor sta la mila Gigeilor...

Pur romanesc, ce sa mai spun...
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Weasel, ca sa iti raspund cu aceeasi moneda, din nou, esti cat se poate de ... hai sa spun "direct".

Nu am nimic personal cu tine, insa vocabularul tau, nu numai in acest topic, lasa de multe ori de dorit... Te-as ruga frumos sa te stapanesti si sa incerci aici sa aplici alt vocabular decat cel din fata blocului cu care vad ca esti obisnuit...

Nu vreau sa transform acest topic intr-o cearta cu tine, de aceea de te voi ignora de acum incolo, insa am rugamintea la moderatori SA MODEREZE.

Daca tu te crezi mai bun decat ei, nu ai decat sa demonstrezi cu fapte marete nu cu vorbe ieftine. Si daca nu crezi, sau nu esti de acord cu visul lor, nu te obliga nimeni sa ii ajuti si nici macar sa vezi filmul, atunci cand va fi gata, daca va fi gata.

Sper ca ai inteles exact ceea ce am vrut sa spun si sa bagi la cap.

Numai bine.

PS
    Eu o sa ii ajut. Presupun ca sunt deja catalogat ca fiind cel putin credul, daca nu idiot...

Think again... or at least just think!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

toto
    Gusturile nu se discuta d(o)ar parerile se spun.

Ceea ce spui tu e adevarat si e dreptul tau sa ai replica.

WeaselMan atata stie, atata face.

Fiecare aveti dreptul la replica, atata timp cat nu va (ne) injurati sau vorbiti aiurea despre cei de pe forum.

Toto..daca consideri ca atitudinea lui e eronata poti cere unui moderator sau administrator sa ia atitudine. E dreptul fiecaruia.

WeaselMan cred ca poti mai mult si mai bine..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

Originally posted by toto
    [b]Nu am nimic personal cu tine, insa vocabularul tau, nu numai in acest topic, lasa de multe ori de dorit... Te-as ruga frumos sa te stapanesti si sa incerci aici sa aplici alt vocabular decat cel din fata blocului cu care vad ca esti obisnuit...
    Toto, eu rar vorbesc despre lucruri despre care nu am habar. Cat despre vocabular, imi pare rau sa te dezamagesc dar asta e vocabularul meu de zi-cu-zi. Acasa, pe strada, in familie, la servici... cui nu-i place e treaba lui. Daca eu ma exprim mai liber si nu ma las constrans de anumite "limite" intrate in capul unor oameni este alegerea mea. O accepti sau nu, nu ma intereseaza.

Cum spuneam, cunosc cat de cat si imi place domeniul asta - filme am vazut o gramada si pot sa spun ca recunosc un film bun sau un film prost, si nu numai din punctul meu de vedere. Chestia cu "proiect independent" este o prostie. Daca nu cumva ai un tata sau unchi instarit si gata sa creada in gogosile care i le vinzi tu, nu vei avea sanse mai deloc sa faci ceva cu proiectul tau "independent" (mi s-a intamplat). Din pacate trebuie sa muncesti mult, mult, mult. Si cum astfel de proiecte apar pe fiecare zi, nu are rost sa faci atata galagie pentru unul dintre restul sutelor.

Visele ar trebui sa ramana vise. In momentul cand devin realitate lumea ta s-a terminat. Sau ceva de genul... era printr-un film pe undeva...
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Originally posted by toto
    [b]...te voi ignora de acum incolo...
    N-ai inteles nimic.. in fine, nu mai conteaza.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •