Pentru ca este vorba de 2 firme intracomunitare, facturarea se face ca si pentru o firma din Romania. Se emite factura si chitanta in limba romana.
Pentru ca este vorba de 2 firme intracomunitare, facturarea se face ca si pentru o firma din Romania. Se emite factura si chitanta in limba romana.
Eu stiu ca se emite invoice ... Factura romaneasca nu are nici cea mai mica valoare in alte state, comunitare sau nu.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Invoice este echivalentul in engleza a cuvantului factura. Nu este traducerea exacta; este echivalent ca denumire. Daca ai traduce factura (unii parteneri externi cer asta) ai folosi termenul de INVOICE.Eu stiu ca se emite invoice ... Factura romaneasca nu are nici cea mai mica valoare in alte state, comunitare sau nu.
Cand livrezi bunuri/servicii in UE se foloseste factura romaneasca care este perfect valabila. Singura problema este legata de TVA (dar asta o stie cel mai bine un contabil, sau cauti informatii aici sau aici).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)