Tre vazut cum se poate trisa
<input type="hidden" name="score_enc" value=".356.316.295.308.317.303.303.316.317.309.31 4.312.315.314.296.318.312.298" />
Tre vazut cum se poate trisa
<input type="hidden" name="score_enc" value=".356.316.295.308.317.303.303.316.317.309.31 4.312.315.314.296.318.312.298" />
M-am mai jucat si eu, am mai facut un highscore.
Ce am observat si trebuie sa schimbi:
-am tot dat refresh la pagina de submit score - => am ramas doar eu in highscore - vezi sa dezactivezi multiplesubmit...
-ar fi super fain daca am fi redirectati catre pagina de submit score doar atunci cand intram in top10 - nu de fiecare data cand facem un anumit punctaj - devine enervant.
Boingeanu Ben
10x pt feedback.Originally posted by ben
[b]M-am mai jucat si eu, am mai facut un highscore.
Ce am observat si trebuie sa schimbi:
-am tot dat refresh la pagina de submit score - => am ramas doar eu in highscore - vezi sa dezactivezi multiplesubmit...
-ar fi super fain daca am fi redirectati catre pagina de submit score doar atunci cand intram in top10 - nu de fiecare data cand facem un anumit punctaj - devine enervant.
prima o s-o rezolv. o sa-l pun sa faca numai update daca scorul si userul si mailul se potrivesc. asa nu o sa mai introduca scorul daca dai refresh.
a doua chiar asa e si facuta.verifica scorul si o sa iti apara pagina doar daca faci highscore, dar pentru ca era lista de top10 goala, aparea tot timpul. acum ca s-a mai umplut baza de date o sa apara numai daca ai scor de top 15 (am marit pentru ca am vazut ca era destule scoruri).
acum am terminat de rezolvat si problema cu insert on refresh.daca mai gasiti vreo eroare pliz say.
edit: se pare ca ai avut dreptate cand ai spus ca apare pop-upul de fiecare data. o sa ma mai uit o data p codul de verificare sa vad ce se intampla.
later edit: am rezolvat si cu a doua. schimbasem modul de interactiune cu baza de date si nu am modificat peste tot codul.![]()
super smecher hackul bai phane, sunt addicted deja... ia zi-ne si noua, cati vizitatori iti zice script-ul de statistica , ca ai pe luna? trafic.ro minte si e si zgarcit. mie de ex imi arata 120 vizitatori la site cu 560 (unici). >![]()
n-am ajuns inca la o luna, dar pana acum la mine e cat de cat la obiect. mai fura 1-2, dar e acceptabil.
ps: cand mai am timp o sa fac si statisticile din hall of fame pe luna ca deja s-au cam umplut si ajunge omul mai greu la un highscore.![]()
la mine fura sute... grr...
andypopa - nu cred ca fura sute ... exagerezi. Da ... difera de la un sistem la altul numarul de vizitatori, in functie de parametrii de indexare.
De exemplu la site-urile mele, trafic comparat cu sistemele de statistici de pe site, la 1000 de vizitatori aprox, difera intre ele max 100 vizitatori.
Boingeanu Ben
ben, stiu ca pare paranormal, dar la mine fura _sute_... Iti arat ce zice awstats si ce zice trafic si te apuca rasul.
Respect,
Andrei
http://www.trafic.ro/stiri/pingulx
Smechere!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)