Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: smack the penguin - update

phane este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0

Implicit

a, nu. aveau prea mult downtime. probabil i-am prins si intr-o perioada cand erau in upgrade-uri. msn de exemplu a indexat pagina asa cum arata atunci cand faceau ei teste pentru server, cu datele din phpinfo(). asa ca am decis sa ma mut.

andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0

Implicit

yah... mi se pare groaznica faza asta... si eu sunt down cu bancadeimagini.ro (vezi linkul din semnatura <<fotografie de stoc>>) si mi-a schimbat google titlul cu cel vechi... nasol de tot.
    Azi sper sa puin banca de imagini pe picioare... pana atunci tb. accesata prin http://nsbdi.ath.cx...

Baietii de pe http://www.galeriafoto.com veneau des pe acolo si chiar mi-a atras atentia unu ca vr. sa vada site-ul si era nemultumit ca nu putea... tot ce sper eu este sa nu isi formeze o parere nasoala.

La evolva, aveai un url mai... ma, nu stiu de ce dar imi inspira mai multa incredere... altii zic ca asta e mai scurt si e mai marfa... ma rog.

Trebuie sa pun si awdb pe picioare... imi tb. un wordpress si... a stai... prea offtopic.

Mai vorbim noi... Pana atunci succes cu siteul.

Respect,
    Popa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0

Implicit

da, e cea mai nasoala si stresanta faza... si mai aiurea e ca nu stii cand o sa dea drumul din nou. cireasa de pe tort a fost faptul ca pusesem cerere pentru trafic.ro si s-a nimerit sa intre pe site cand era offline. asa ca mai bine pe lx, cu care nu am avut probleme pana acum. pana si reclama lor valideaza xhtml.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    885
    Putere Rep
    38

Implicit

De ce nu-ti iei un hosting serios? Dai 2-3 dolari pe luna, dar macar stii ca ai suport tehnic. Iti ofera o alta siguranta decat serviciile gratuite, si in plus nu ai reclame.

Eu mi-am luat hosting si cand foloseam site-ul doar ca teren de joaca... pentru experimente si alte minuni.

Originally posted by phane
    [b]da, e cea mai nasoala si stresanta faza... si mai aiurea e ca nu stii cand o sa dea drumul din nou. cireasa de pe tort a fost faptul ca pusesem cerere pentru trafic.ro si s-a nimerit sa intre pe site cand era offline. asa ca mai bine pe lx, cu care nu am avut probleme pana acum. pana si reclama lor valideaza xhtml.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0

Implicit

pentru teren de joaca am instalat pe calcul meu apache si mysql. pe viitor o sa caut un hosting ieftin, dar momentan sunt multumit cu lx. sper sa se mentina in continuare.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    885
    Putere Rep
    38

Implicit

Aici nu te contrazic... cu terenul de joaca local.
    Eu aveam nevoie de ceva live... sa-mi pot prezenta diverse proiecte pe la facultate... laboratoare sau proiecte individuale/colective.

[b]pentru teren de joaca am instalat pe calcul meu apache si mysql. pe viitor o sa caut un hosting ieftin, dar momentan sunt multumit cu lx. sper sa se mentina in continuare.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0

Implicit

am facut un update important la site. am mai adugat un hack facut de mine dupa versiunea parphenos pentru a putea face un hall of fame. aceasta versiune o puteti gasi acum default pe site cand accesati pagina principala. daca jucati aceasta versiune si aveti un scor in top 10 fie la head-first fie la bounce va aparea o fereastra care va va anunta ca aveti high score si va va cere sa introduceti un nume si email in baza de date. momentan listarea datelor din baza de date nu este facuta, dar pana maine va fi gata si asta pentru, a va putea lauda cu scorurile obtinute. spor la vanat pinguini.
    ps: daca vedeti vreo eroare, just whistle si ma voi ocupa de ea cat mai repede posibil.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    885
    Putere Rep
    38

Implicit

Acuma m-am prins la ce iti foloseste "cel mai mic dintre cele mai mari 10". Buna treaba.

[b]am facut un update important la site. am mai adugat un hack facut de mine dupa versiunea parphenos pentru a putea face un hall of fame. aceasta versiune o puteti gasi acum default pe site cand accesati pagina principala. daca jucati aceasta versiune si aveti un scor in top 10 fie la head-first fie la bounce va aparea o fereastra care va va anunta ca aveti high score si va va cere sa introduceti un nume si email in baza de date. momentan listarea datelor din baza de date nu este facuta, dar pana maine va fi gata si asta pentru a va putea lauda cu scorurile obtinute. spor la vanat pinguini.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0

Implicit

yup,la asta imi trebuia. :wink: 10x.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    0

Implicit

am terminat si listarea jucatorilor din hall of fame. acum puteti juca versiunea highscore si puteti vedea rezultatele care au fost inregistrate in hall of fame. va urez succes si va astept in numar cat mai mare.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. BL Update
    De Emil Chelariu în forumul Google
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 20th August 2007, 22:21
  2. PR Update
    De warrior în forumul Google
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 1st April 2007, 12:59
  3. Update IBL
    De Ioan Margineanu în forumul Google
    Răspunsuri: 17