Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: Domenii suprasaturate

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    Vorbesti de revenue sharing de parca acum am coborat din pom... Am mai spus lucrul asta dar il repet: Am oferit posibilitatea vizitatorilor mei sa posteze articole pe un site in cadrul caruia sa isi plaseze anunturi google - chiar in articol - si tot ce iese din clickurile alea sa mearga la ei. Nici unul nu a postat nimic. nimic... Deci? unde am gresit? sau unde este problema? Eu sincer, sunt depasit la faza asta...

Adevarat, english pays.. dar acum ce facem? scriem toti in engleza ?
    -in primul rand trebuia sa iti faci publicitate masiva la proiectul care oferea revenue sharing, nu stiu cati au auzit de el probabil de aia nu s-a inscris nimeni.
    -in al doilea rand multi din romania habar nu au ce e ala adsense, ar trebui sa faci o pagina sa le explici cum functioneaza tot si mai ales sa le dai un link cum si unde sa se inscrie, aveai si tu niste refereri era si pentru ei mai usor.
    -in al treilea rand revenue sharing ma refeream nu pentru webmasteri sau pentru cunoscatori ci pentru utilizatorul de rand al internetului.

Ok sa luam un exemplu concret, gazeta sporturilor a lansat de curand mysport.ro site cu content generat suta la suta de useri si are un succes mare pe piata, cel putin pana acum.
    Ideea e ce ii motiveaza pe useri sa posteze anunturi acolo?

-Multi fac asta pentru a aparea in clasamentul userilor
    -alti posteaza pentru a primi premiul zilei - un cd, o minge, etc..
    -altii posteaza pentru ca cele mai bune articole sunt publicate in gazeta sporturilor
    -altii posteaza de placere.

Ideea e ca pentru niste cheltuieli minime, mysport are zi de zi continut fresh, creat de useri, si trafic destul de mare.

Acum daca cineva ar face ceva asemanator, numai ca ar implementa un Google adsense api revenue sharing astfel incat userii sa primeasca banii din adsense proveniti din publicitatile aparute pe paginile in care au postat, tu zici ca nu ar avea succes?
    Partea cea mai grea consta in a -i convinge pe useri ca esti serios -multi cred ca nu se pot face bani pe net, si a-i convinge sa nu apese pe clikuri in prostie pentru ca oricum in momentul in care ei acceseaza siteul nu le apar reclamele lor.

Nu stiu, parerea mea sunt curios sa aud si alte opinii.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de toto Vezi Post
    A, daca e asa: Caut articole sau tutoriale pe cat se poate de originale, in limba romana, pe urmatoarele domenii: seo, css/xhtml, ecommerce, culinar.

Articolele vor fi postate pe site-uri romanesti. In spatiul articolului va fi introdus codul adsense al autorului, astfel incat sa isi castige banii din clickurile respective. Pe langa asta, daca articolul este exclusiv pentru mine si nu mai este publicat pe alt site, mai face rost si de un IBL catre un site al lui, sau altul cu conditia sa aibe legatura cu subiectul articolului.

Cam asta e povestea, am pus acest anunt si pe Servicii-Web - via Krumel, insa nimeni, nimic.. Daca se gasesc doritori cu ocazia asta, e perfect...

Scuze daca am plecat offtopic un pic ...
    Se poate spune care sunt siteurile unde vor fi publicare articolele? pm sau public.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
    Se poate spune care sunt siteurile unde vor fi publicare articolele? pm sau public.
    Ai PM.. nu spun aici => publicitate si nu e frumos...

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand Domenii [Multe Domenii, Multe industrii]
    De IeD3vil în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st November 2007, 20:45
  2. Vand lista domenii. Sugestii domenii! Urmarite din 2005
    De byrev în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 8th April 2007, 17:12
  3. Domenii Vechi vs. Domenii Noi
    De Ciprian Sorlea în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0