ce parere aveti despre el ? mie imi da de multe ori informatii despre valoare sau age domain, care sunt cu totul altele.
zgflcp.net - 1 zi 80 $ !
ce parere aveti despre el ? mie imi da de multe ori informatii despre valoare sau age domain, care sunt cu totul altele.
zgflcp.net - 1 zi 80 $ !
zero
E un tool cute ... cam atat. Nu are cum sa fie exagerat de relevant, dar ofera oricum niste informatii interesante pana la urma. Cred ca asa am ajuns la text-link-ads (fara referral) si acum astept primul cec de la ei![]()
S-a mai discutat pe aceasta tema pe aici pe undeva... acum depinde din ce perspectiva privesti : pentru unele domenii ai rezultate socante, pentru altele rezultatele sunt destul de aproape de adevar (daca ai curiozitatea sa cauti topicul mai vechi, am facut cateva observatii interesante)... uite de exemplu ejobs.ro este cotat de dnscoop la valoarea de $1,014,500 dar dupa barfele care circula pe internet doar cele 30% din ceea ce au cumparat americanii valoreaza 4.3 milioane euro valoarea totala de piata a afacerii fiind estimata la 14 milioane euro... asadar lucrurile sunt cel putin discutabile cand in spatele unui site se afla nu doar informatie ci si o afacere ce nu poate fi cuantificata nicicum de algoritmii folositi de anumite tools-uri...
In alta ordine de idei http://dnscoop.com/?site=www.concurs.biz este estimat la peste 60.000 $ dar eu as fi bucuros daca cineva l-ar cumpara si pentru 1% din aceasta suma...
Ok, dar altceva similar dnscoop exista ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)