Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 63

Subiect: Dolarul si euroiul

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

miromulus, o solutie ar fi sa ii cheltuiesti in SUA,nu in Romania

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de zzzttt Vezi Post
    Pe mine ma avantajeaza scaderea EURO pentru ca am luat un credit mare in euro
    Stai linistit(a), ca rezolva banca problema asta.

Citat Postat în original de evolution Vezi Post
    miromulus, o solutie ar fi sa ii cheltuiesti in SUA,nu in Romania
    @evolution, cand o sa te duci in Cora din state (exista?) sa-ti faci cumparaturile, sau sa-ti platesti rate sau alte chestii importante pt.tine, sa ne anunti si pe noi.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

cam naspa treaba cu scaderea dolarului si pe mine ma afecteaza la unele chestii, dar cel putin nu am treaba cu fluctuatiile euro\ron ca nu stau in tara.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Mariti preturile. E singura solutie. Adica treceti la Leu. In urma cu 10 ani, moneda de referinta era Dolarul fiindca asta crestea mereu, dupa aia a devenit Euroiul, acum singura solutie sa nu te "parlesti" e sa negociezi in Lei. Asta e.

PS. Eu lucrez exclusiv pentru Romania. Poate ca mi-e usor sa vorbesc...
    Lucian

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de kevinro Vezi Post
    PS. Eu lucrez exclusiv pentru Romania. Poate ca mi-e usor sa vorbesc...
    Pentru mine asta problema. Eu lucrez aproape exclusiv pentru export si 1$ valoreaza tot 1$ in SUA. La fel si cu euro pentru cei ce muncesc predominant pentru UE.

Nu stiu de ce dar am senzatia ca e o campanie tampita dusa impotriva celor plecati la munca afara.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Fratilor, nu mai trageti speranta ca broasca de par, ca erodarea cursului valutar nu e nici campanie impotriva celor plecati in afara, nici lucratura agenturilor... e un proces economic ireversibil, pe care l-au mai patit si altii pe masura ce le crestea economia. Par egzamplu, yenul japonez s-a apreciat fata de dolar aproape constant intre 1970 - 1995, adica timp de 25 de ani.

Solutiile?...

1. Repozitionarea pe piata, care sa includa si marirea preturilor. Cine vrea sa lucreze cu tine, sa dea mai mult, cine nu, sa mearga la indieni.

2. Iesirea dintr-o piata neprofitabila si intrarea in alte piete.

3. Marirea productivitatii: daca in urma cu un an la o luna de munca luai 600 USD si erai multumit, incearca sa iei acum 1000 USD / luna. Asta inseamna sa muncesti mai mult si mai destept.
    Lucian

preacher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    18th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    79
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de miromulus Vezi Post
    Pentru mine asta problema. Eu lucrez aproape exclusiv pentru export si 1$ valoreaza tot 1$ in SUA. La fel si cu euro pentru cei ce muncesc predominant pentru UE.

Nu stiu de ce dar am senzatia ca e o campanie tampita dusa impotriva celor plecati la munca afara.
    Da, adevarul este ca nu poti sa ii spui afiliatului american ca tie iti creste moneda deci el tre' sa te plateasca mai mult...

Din fericire m-am inteles cu clientii de seo (pentru altii fac doar in .ro) la un pret mai mare pentru ora de servicii dupa ce am explicat frumos ca ma omoara dolarul. Partea proasta este ca dolarul o sa tot scada, cred eu ca sub 20 000 cu destul de mult.

Mai vedem...
    Blogul meu despre optimizare | Director web pentru webmasteri - daca ai un director web care transmite PageRank inscrie-l!

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Este normal sa creasca leul, si o sa mai creasca, dar foarte incet pana la sfarsitul anului. Si asta doar din cauza ca intra foarte multa valuta in tara, de la cei plecati.

NU este nici o campanie tampita, asa e economia...
    Boingeanu Ben

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    40

Implicit

Momentan eu cresc productivitatea pentru ca nu am cum sa cer mai mult. Deja am preturi pentru unele servicii apropiate de cele ale furnizorilor din tara respectiva. Din pacate scaderea continua s-ar putea sa ma oblige sa renunt la clienti vechi sau proiecte foarte profitable anul trecut. Si ideea asta ma enerveaza la culme.

Ben, inteleg ca scade euro pentru ca intra foarte multi in tara dar dolarul scade, din ce stiu, datorita capitalurilor speculative si dobanzilor mari in valuta oferite de noi.

p.s. Si daca pe unii din noi incepe sa ne afecteze serios, ma intreb cum descurca situatia un mamut ca softpedia care traieste din AdSense.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Dolarul scade si el in ciuda faptului ca in Romania intra euroi, nu dolari, pentru ca piata valutara e globala... doar nu o fi sa ai o rata de eur/usd 1:1.3 in afara si... 1:1 in Romania. Nu uitati ca banii sunt o marfa ca oricare alta.
    Lucian

Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •