am baut deja una si daca mai beau tremur ca gelatina. ar merge o apa minerala cu gheata. ma duc sa imi torn. mai vrea cineva?Originally posted by Razvan Pop
[b]Vrea careva cafea?![]()
am baut deja una si daca mai beau tremur ca gelatina. ar merge o apa minerala cu gheata. ma duc sa imi torn. mai vrea cineva?Originally posted by Razvan Pop
[b]Vrea careva cafea?![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Minerala? Dimineata? Eu nu mananc dimineata, banuiesc ca nu prea merge sa beau apa minerala.
Cu stima,
Razvan Pop
baieți, vă zic eu cum stă treaba, e nașpa în concediu... te trezești la 11... te doare spatele de la atâta dormit... umblii aiurea... te duci acasă la brașov... seara mai tragi o bere două... cu alte cuvinte boring
Nici eu... ce inseamna concediu?![]()
Cu stima,
Razvan Pop
mergi 3 nopti la costinesti si o sa vezi cum se schimba situatia :p (e testat si e garantat 100%).Originally posted by geosoft
[b]baieți, vă zic eu cum stă treaba, e nașpa în concediu... te trezești la 11... te doare spatele de la atâta dormit... umblii aiurea... te duci acasă la brașov... seara mai tragi o bere două... cu alte cuvinte boring
atentie!!! fara prietena si cu inca vreo 2 prieteni.![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Ah, sa nu uit: propun ca urmatorul concurs SEO sa aiba drept cuvant cheie "incult"/"incultura", iar primul rezultat sa fie un articol despre Jiji...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)