Al dracu sa fii :wink: . Mie nu mi-ai raspuns la telefon. Si am mai si discutat inainte.Originally posted by Razvan Pop
[b]Eu plec la un interviu.![]()
Al dracu sa fii :wink: . Mie nu mi-ai raspuns la telefon. Si am mai si discutat inainte.Originally posted by Razvan Pop
[b]Eu plec la un interviu.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Currently playing /data/multimedia/Music/Rock & Alternative/Metallica/Metallica - Garage Inc. (CD 2)/Metallica - Blitzkrieg.mp3
Nu stiu ce sa scriu in blog
HELP! :idea:
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Currently playing /data/multimedia/Music/Pop & Dance & Latin/Spice Girls/Spice Girls - Stop.mp3
Evrika: Study shows cellphones will not give you cancer after 10 years of usage
Shoot me again, I ain't dead yet! 8)
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Hmm, la interviu se merge la costum?
Cu stima,
Razvan Pop
Depinde pentru ce pozitie aplicisi cat de mare e compania
Balerinele neaparat costumul de scena...![]()
macar la sacou. impresia dintai conteaza mult... in general la companiile care tin la eticheta... daca iti sta unul in fatza pus la 4 ace macar nu te simti prost si inferior...Originally posted by Razvan Pop
[b]Hmm, la interviu se merge la costum?
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Depinde de firma si de tipul de job pentru care aplici. In cazul tau, Razvan, nu cred ca e obligatoriu costumul. ca doar nu te duci la banca...
la interviu am fost la costum si acum sunt in pantaloni scurtzi![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Mergi incognito si vezi care-i faza in firma respectiva, dupa care te imbraci in functie de ce ai vazut acolo.
Poate toti sunt in blugi, iar tu te duci in costum de mire :p ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)