Voi ati mai cumpara un domeniu format din 2 keyword-uri f bune, separate cu cratima, chiar daca cineva a luat varianta cu ele legate dar nu a dezvoltat nimic inca?
Voi ati mai cumpara un domeniu format din 2 keyword-uri f bune, separate cu cratima, chiar daca cineva a luat varianta cu ele legate dar nu a dezvoltat nimic inca?
Eu aleg varianta cuvintelor despartite intotdeauna pentru ca pur si simplu mi se pare mai natural sa zicem frunza-verde decat frunzaverde... dar cred ca asta nu e suficient pentru un site ci e doar un prim pas in optimizare.
De curiozitate am cautat cu Google centrale termice, domeniul cu cratima a aparut imediat pr prima pagina de rezultate, domeniul unit insa n-a aparut pe prima pagina desi exista. Abia cautarea dupa centraletermice a afisat domeniul legat dar abia pe a III-a pozitie...
Poate ca pare o subpozitie fara suport dar fiecare din cei interesati pot trage o concluzie...
daca iti place domeniul asa mult (mie nu-mi plac cele cu cratima), primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-l cumperi. apoi scrie-le celor care au celalalt domeniu poate vor sa-l vinda. nu le spune ca il ai si pe asta, spune-le doar ca ai o idee, vrei sa faci un site...
daca nu vor sa-l dea sau nu-ti convine pretul faci siteul pe cel cu cratima. poate nu va avea succes... macar ti-ai pus ideea in practica. daca vei avea succes poate vei avea bani sa oferi ceva mai mult pe celalalt si sa-l cumperi
daca nu-l vei lua vor avea parte de putin trafic de la tine insa vizitatorii isi vor da seama ca nu au revenit unde trebuie si vor scrie si cu cratima... in final vor ajunge unde trebuie. in cel mai rau caz il vei redirecta catre un alt domeniu...
oricum eu unul as lua un domeniu care-mi place si pe parcurs as vedea ce trebuie sa fac.
Am dat comanda de domeniu deja. Ar trebui sa fii ticnit sa vinzi un domeniu de genul ala pe bani putini, chiar daca nu e com ci eu. Maine o sa va dau toate detaliile dar e ceva e in genul weight-loss/weightloss
nu stiu de ce dar aveam impresia ca este vorba de un domeniu .ro. oricum bine ca l-ai luat![]()
Felicitari pentru domeniu... eu pariez pe tine si pe faptul ca vei avea succes cu acest domeniu comparativ cu cel fara cratima...
mie imi plac domeniile cu cratima ! iar daca te ocupi la fel ca cele fara cratima dar doua cuv. poti avea acelasi rezultate...
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)